Welkom Durasun

Over ons


Denk je eraan om zonnepanelen te installeren? Dan doe je er goed aan om de deskundige hulp in te schakelen van Durasun! Wij zijn gespecialiseerd in zonnepanelen en alles wat ermee te maken heeft.

Onze onderneming heeft z’n ligging in Tessenderlo en we zijn actief in de regio’s Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant. We hebben ondertussen al 9 jaar ervaring in het vak vergaard, wat van ons de ideale partner maakt om een samenwerkingsverband mee aan te gaan.

Bij Durasun hechten we veel belang aan de tevredenheid van onze klanten. Omwille van die reden bestaat ons team stuk voor stuk uit werknemers die de juiste opleiding genoten hebben en verder moeten ze eveneens over de nodige ervaring beschikken.

We scholen ons bovendien op regelmatige basis bij, zodat we steeds mee zijn met de meest moderne technieken en de nieuwste ontwikkelingen.

Ben je mee met ons verhaal, maar mis je nog dat laatste duwtje in de rug om je te laten overtuigen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en een gratis offerte aan te vragen.

Onze experts staan voor je klaar om gezamenlijk alle verschillende opties te overlopen en finaal met de oplossing voor de dag te komen die het meest strookt met jouw persoonlijke verwachtingen.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 10 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 10 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Durasun houdt zich voornamelijk bezig met zonnepanelen en meer bepaald de levering en de installatie ervan. Je kan een beroep doen op ons voor de volledige set; maar evenzeer voor aparte onderdelen zoals panelen, omvormers en installatiematerialen. Wij kunnen, indien je dat wenst, de volledige montage of een deel ervan voor onze rekening nemen.

Je hoeft allerminst te vrezen dat je bij ons geen waar krijgt voor je geld. We werken namelijk uitsluitend met materialen van de allerhoogste kwaliteit zoals BENQ, Sunrise Solartech, SMA, Solis en Schletter. Kwaliteit aanbieden aan betaalbare prijzen is een van onze pijlers.

Wat maakt van zonnepanelen zo’n interessante investering? Het is een vorm van duurzame, groene en veilige energie waarvan het rendement blijft stijgen en de prijs blijft dalen. In vergelijking met 10 jaar geleden betaal je maar liefst 60% minder. Als je op basis van al deze voordelen nog niet overtuigd bent, dan weten we het eerlijk gezegd ook niet meer.

Regio ' s van de activiteit
Beoordelingen 

0 review van Durasun

Bobex Score : %

Adres
Durasun
Schoterheide 11
3980 Tessenderlo, België
BTW: BE0828.757.013
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Sluiten
  • Zondag: Sluiten
  • Feestdagen Sluiten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .