Welkom DM Info&Consult

Over ons


Zou je de productiviteit van je onderneming aanzienlijk willen verhogen door een call center in te schakelen op het gebied van marketing en prospectie? In dat geval doe je er goed aan om te rade te gaan bij DM Info&Consult! Wij zijn namelijk gespecialiseerd in bovengenoemde zaken. Ons bedrijf situeert zich in Heule en de regio’s Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen kunnen bij ons terecht. Ondertussen zijn we bijna 5 jaar aan de slag in de sector, waardoor we stilaan uitgroeien tot een van de dragende krachten in de wereld van call centers.

Bij DM Info&Consult hameren we permanent op het belang van de tevredenheid van onze klanten. We proberen steeds een zo goed mogelijke relatie te onderhouden met ons voltallige cliënteel en hopen erop dat onze samenwerking zich niet beperkt tot een enkele klus. Om in die opzet te slagen, maken we de doordachte keuze om uitsluitend werknemers op de loonlijst te plaatsen die de juiste scholing genoten hebben en kunnen teren op een minimum aan ervaring. Daarnaast volgen we op regelmatige tijdstippen een bijscholingscursus. Op die manier weten we te allen tijde wat er speelt in de branche en steken we de concurrentie keer op keer de loef af.

Hou je na het lezen van bovenstaande info een goed gevoel over aan een eventuele samenwerking, maar is er iets dat je er voorlopig van weerhoudt om de sprong te wagen? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren en een gratis offerte aan te vragen. Ons gekwalificeerde personeel is erop gebrand om jou een oplossing op maat aan te bieden die je zelfs in je wildste dromen niet voor mogelijk hield.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Bij DM Info&Consult houden we ons concreet bezig met call centers. Wij zorgen ervoor dat de opdrachten binnen je bedrijf goedkoper, sneller en professioneler verlopen.

Laat ons weten welk type call center opdracht je uitgevoerd wil zien worden, welke doelgroep je in gedachte hebt en welk budget je hiervoor wenst vrij te maken. Aansluitend gaan wij meteen aan de slag en zorgen we er in een mum van tijd voor dat de productiviteit binnen je bedrijf de lucht in schiet!

Regio ' s van de activiteit
Adres
DM Info&Consult
Gullegemsestraat 66
8501 Heule, België
BTW: BE0865044911
Openingsuren
  • Maandag: 08:30 - 17:00
  • Dinsdag: 08:30 - 17:00
  • Woensdag: 08:30 - 17:00
  • Donderdag: 08:30 - 17:00
  • Vrijdag: 08:30 - 15:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .