Welkom Degelek

Over ons


Eco-Degelek uit Kortrijk is uw partner voor zonnepanelen. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we u helpen met onze expertise op vlak van zonnepanelen. U kan ons vinden in Kortrijk maar we zijn actief in volledig Vlaanderen.

Bij Degelek bent u aan het juiste adres voor uw zonnepanelen. Ons team heeft ervaring met alle soorten daken en heeft alle technieken onder de knie om uw zonnepanelen correct te installeren. We werken zowel met particulieren als met bedrijven. In ons aanbod beschikken we over verschillende soorten en merken zonnepanelen. U heeft dus een ruime keuze tussen zonnepanelen van hoge kwaliteit.

Zonnepanelen zijn een bijzonder slimme en duurzame investering voor uw woning of bedrijf. De kost die u betaalt voor de aanschaf en de installatie heeft u al na een paar jaar terugverdiend, waardoor u de jaren erna uw eigen gratis energie kunt opwekken. We geven bij Eco-Degelek een garantie van wel 20 jaar. Zo kan u lang genieten van uw groene energiebron. U kan ons steeds bereiken, ook na de aankoop. Onze experts staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen.

Bent u benieuwd naar onze realisaties of ons aanbod? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren en vraag een vrijblijvende offerte aan.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 10 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 10 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Bij Eco-Degelek uit Kortrijk kan u er op rekenen dat u zonnepanelen krijgt van de hoogste kwaliteit. Zonnepanelen zijn een uitstekende investering in een duurzame toekomst. Bovendien kan u veel besparen op de energierekening. Na ongeveer zes tot acht jaar heeft u de kosten van de installatie en de aankoop al terugverdiend door te besparen op uw energierekening. Zonnepanelen gaan lang mee, zo kan u nog jaren genieten van uw zonnepanelen.

Hoe gaan we te werk? Eerst en vooral bekijken we het dak. Gaat het om een plat dak of een hellend dak? Is er veel schaduw gedurende de dag of ligt het dak in de volle zon? Afhankelijk van die factoren kiezen we het systeem waarin we de zonnepanelen installeren, en het type paneel. 

We beschikken over een groot aanbod zonnepanelen, die lang meegaan en rendabel zijn. We maken onderscheid tussen polykristallijne en monokristallijne panelen. De panelen plaatsen we volgens een serieel systeem of een parallel werkend systeem. We werken met alleen met een serieel systeem als u overdag geen schaduw op het dak heeft. 

Na het plaatsen van de zonnepanelen hoeft u zich niet veel zorgen te maken over onderhoud. Zo nu en dan kan u de panelen afwrijven, maar indien u vragen heeft kan u altijd bij ons terecht. 

Bent u van plan om zonnepanelen te laten plaatsen? Contacteer ons en vraag een offerte aan.

Activiteiten


Regio ' s van de activiteit
Adres
Degelek
Vlasmolenstraat 46
8501 Heule, België
BTW: BE0444.347.496
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .