Welkom De Swarte Glenn bv

Over ons


Met De Swarte Glenn kan u rekenen op een bekwame en ervaren loodgieter in Loppem en Brugge. Onze specialisatie is de plaatsing en reparatie van centrale verwarming of sanitair. Daarnaast voeren we ook volledige badkamerrenovaties van A tot Z: we zorgen voor de afbraak, nieuwe buizen, plaatsing van nieuwe toestellen en een haarfijne afwerken. We zijn steeds snel beschikbaar zodat u meteen op ons kan rekenen met een nijpend probleem en leveren professionele en efficiënte service.

Ook voor zonneboilers kan u bij ons terecht, zowel voor de levering als deskundige installatie. Met een zonneboiler doet u uw energiefactuur dalen doordat het water wordt opgewarmd door de zon en niet meer door elektriciteit van het net. Hoewel deze niet goedkoop zijn, verdient u deze snel terug en kunt u ook subsidies aanvragen. Zo draagt u bij tot een betere toekomst!

Is het tijd voor de tweejaarlijkse keuring van uw gasketel? Ook dat voeren we uit als erkend inspecteur. Twijfel dus niet en vraag op deze pagina een gratis offerte aan!


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 3 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 3 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


De Swarte Glenn staat garant voor kwaliteitsvolle loodgietersservice. Wij bieden dus alle service aan die daarbij komt kijken!

Centrale verwarming

Een centrale verwarming is het kloppend hart van u huis. Warmte en comfort is dé basisbehoefte die u van uw huis verwacht. Met plezier plaatsen wij uw centrale verwarming, kijken uw radiatoren na, renoveren uw ketel of plaatsen uw vloerverwarming. We werken alles tot in de puntjes af en staan zo garant voor een resultaat dat u bekoort. Aan de hand van onze samenwerking met kwaliteitsvolle merken in elk van deze domeinen weet u dat uw investering duurzaam is waar u lang van kan genieten.

Sanitair

U kan bij ons terecht met eender welk sanitair probleem, van een lekkend toilet tot enkel ijskoud water in de douche. Wij staan in een wip bij u thuis om elk sanitair probleem uit de wereld te helpen. Ook uw badkamerrenovatie voeren wij volledig uit. We zoeken samen met u naar de beste oplossingen voor uw droombadkamer en maken die vervolgens volledig op uw maat. U mag rekenen op een deskundige totaalservice en een eindresultaat dat perfect voldoet aan uw wensen. Wij staan garant voor een onberispelijke afwerking!

Zonneboiler

Zonneboilers zijn één van de meest duurzame beslissing die u vandaag kunt maken. Het is een geweldig initiatief voor het milieu én voor uw portemonnee. De investering die u nu maakt verdient u snel terug door de lagere energiefactuur. Wij installeren uw zonneboiler en sluiten alles perfect op elkaar uit, zodat u binnen de kortste keren van warm water geniet dat is opgewarmd door enkel en alleen de zon. We zorgen er uiteraard voor dat u ook van warm water gebruik kan maken wanneer de zon een lange tijd niet schijnt.

Ketelrenovatie

Is uw huidige ketel kapot? Wij staan klaar voor grondige controles en eventuele vervangingen van kapotte ketels. Wil u graag een nieuwe ketel? Vraag dan hier een gratis offerte aan. Onze verwarmingsketels zijn steeds van het kwaliteitsmerk Remaha zodat u van de beste technologie kan genieten. Wij renoveren uw Remaha ketels zodat u geen rendementsverlies hebt na verloop van tijd.

Regio ' s van de activiteit
Beoordelingen 

1 review van De Swarte Glenn bv

Bobex Score : 100%

Patricia R.

29/11/2019     Brugge


Project : Condensatieketel voor een pand in Brugge
Review : zeer vlugge en vlotte service
Adres
De Swarte Glenn bv
Arentsdreef 3
8210 Zedelgem, België
BTW: BE0745536654
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .