Welkom Db&W

Over ons


Wij zijn Db&W, jouw gespecialiseerde leverancier van zonnepanelen. Onze vakmannen zijn gespecialiseerd in het installeren van zonnepanelen en warmtepompen en werken enkel met kwalitatief hoogstaande Europese materialen. Bij Db&W streven we naar duurzame, ecologisch verantwoorde zonnepanelen en dankzij ons professionele team mag het resultaat er wezen. Daarnaast staan wij ook in voor de reiniging, het onderhoud en herstellingen van A tot Z. Ons volledig aanbod bestaat uit het volgende: zonnepanelen, omvormers, onderhoud en warmtepompen. Tenslotte opereren wij voornamelijk in de regio’s Limburg, Vlaams-Brabant & Antwerpen.

Waarom uw zonnepanelen laten installeren door Db&W?

 • Wij stellen milieuvriendelijk hoog voorop.
 • Onze zonnepanelen zijn bevorderlijk voor de energieprestaties van uw huis.
 • Onze zonnepanelen zijn zeer voordelig voor uw portemonnee.
 • U geniet dagelijks van gratis energie van de zon.

Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


De specialisatie van Db&W bestaat uit het volgende:

 • Duurzame zonnepanelen met een Europese kwaliteitsstempel: bij hen heeft u de keuze tussen diverse soorten duurzame zonnepanelen. Daarnaast voldoet ook de installatie aan de strengste internationale normen. Zij houden dus met alles rekening, zodat u gegarandeerd minstens 25 jaar lang kan genieten van groene stroom. Hun gamma duurzame zonnepanelen bestaat uit: LG Solar Energy (het wereldmerk nummer 1), SUNERG Solar Energy, JA-Solar, BenQ, Longi Solar, Canadian Solar en Q-Cells. Met één van deze merken bent u verzekerd van kwaliteit en enkel topkwaliteit op uw dak!
 • De omvormers van de groene stroom: de omvorming van zonnestralen naar groene stroom gebeurt uiteraard niet vanzelf. Hiervoor is het noodzakelijk dat de opgewekte gelijkstroom wordt omgezet in wisselstroom. Gelukkig bestaan hier kwalitatieve omvormers voor, allemaal onderdeel van het aanbod van Db&W! De vakmannen van Db&W hebben als taak het naadloos afstemmen van de omvormer op de spanning en vermogens van uw zonnepaneel. U kunt hierdoor het maximale uit uw zonnepanelen halen! Zij bieden omvormers aan van Solaredge en SMA, ieder met zijn eigen kenmerken, voor- en nadelen, etc.
 • Een periodiek onderhoud die u enkel en alleen voordelen opbrengt! Wenst u de mogelijkheid om nog meer geld uit te sparen? Een periodiek onderhoud door de vakmannen van Db&W zou hier wel eens dé oplossing voor kunnen zijn. Hun vakmannen verzekeren u dat het rendement na iedere reiniging met maar liefst 7% de lucht in gaat! Op lange termijn kan u dus vertrouwen op een langere levensduur en dus ook een duurzamer product. Ook celdefecten en constructiefouten, waaronder snail trails, hot spots en verkleuringen, worden in het oog gehouden door hun vakmannen.
 • Kies voor het zuinig alternatief van een elektrische boiler, namelijk een sanitaire warmtepompboiler: Zij doen beroep op de warmtepompboilers van de fabrikant Stiebel Eltron, een schitterend Duits bedrijf met warmtepompboilers van kwaliteit!

Heeft u een project voor hun? Met plezier staan zij klaar om uw dromen en wensen te verwezenlijken! Wacht daarom ook niet langer en vraag hier meteen een gratis en vrijblijvende offerte aan.

 

Activiteiten


Regio ' s van de activiteit
Beoordelingen 

0 review van Db&W

Bobex Score : %

Adres
Db&W
Sparrenweg 18
3560 Lummen, België
BTW: BE0812.717.369
Openingsuren
 • Maandag: 09:00 - 17:00
 • Dinsdag: 09:00 - 17:00
 • Woensdag: 09:00 - 17:00
 • Donderdag: 09:00 - 17:00
 • Vrijdag: 09:00 - 17:00
 • Zaterdag: Gesloten
 • Zondag: Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .