Welkom Bouckhout

Over ons


Kijk je uit naar een of meerdere kopieermachines om je kantoor mee uit te rusten? Of denk je misschien eerder aan VOIP-telefonie? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want bij Bouckhout zijn we gespecialiseerd in beide zaken!

Onze firma is gelegen in Deerlijk en elke regio in België kan een beroep doen op onze diensten. We zijn ondertussen al meer dan 10 jaar actief in het vak, wat van ons een van de meest toonaangevende spelers in de sector maakt.

De tevredenheid van onze klanten is iets waar we bij Bouckhout veel aandacht aan schenken. We proberen altijd een goede verstandhouding uit te bouwen met elke klant en hopen dat ze na de eerste maal gebruik gemaakt te hebben van onze diensten in de toekomst hun weg blijven vinden naar ons.

Om onze slaagkansen hierin te maximaliseren, vinden we het belangrijk dat we enkel personeel op de loonlijst hebben dat de juiste scholing genoten heeft en verder ook kan beschikken over een minimum aan ervaring. Daarnaast volgen we te gepasten tijde een bijscholing.

Op die manier zijn we steeds perfect op de hoogte van alles wat er speelt in de branche en kunnen we indien nodig anticiperen op onverwachte wendingen.

Klinkt het zeker en vast aanlokkelijk om de samenwerking met ons aan te gaan, maar zou je eerst nog een aantal vragen beantwoord willen zien? Twijfel in dat geval niet om contact met ons op te nemen en aanvraag te doen voor een gratis offerte.

Ons team, dat stuk voor stuk bestaat uit gemotiveerde werkkrachten, staat je met alle plezier bij in de zoektocht naar een oplossing op maat.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 10 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 10 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Bij Bouckhout zijn we gespecialiseerd in twee zaken: enerzijds kopieermachines en anderzijds VOIP-telefonie. Wij leveren steeds producten van hoogstaande kwaliteit aan schappelijke prijzen.

Een kopieermachine is vandaag de dag niet meer weg te denken op kantoor. Je kan naast het standaardapparaat eveneens voor een multifunctioneel toestel opteren waarin kopiëren, printen, scannen en faxen inbegrepen zit.

Je hoeft geenszins te vrezen dat je je de huur of de aankoop van een kopieermachine niet kan permitteren aangezien we machines in de aanbieding hebben die afgestemd zijn op ieders budget.

Naast kopieermachines houden we ons bezig met VOIP-telefonie. Aan de hand van deze dienst bespaar je tot wel 30% op nationale oproepen en tot maar liefst 60% op internationale oproepen.

Naast deze aanzienlijke financiële voordelen ligt de investeringskost voor VOIP-telefonie aan de lage kant en kan je op eender welk moment het aantal lijnen snel en eenvoudig uitbreiden.

Regio ' s van de activiteit
Beoordelingen 

0 review van Bouckhout

Bobex Score : %

Adres
Bouckhout
Waregemstraat 291
8540 Deerlijk, België
BTW: 0
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .