Welkom bij Aqualex

Over ons


Bent u het beu om steeds flessenwater te kopen? Maar u wilt toch de keuze tussen plat en bruisend water? Of u wil simpelweg kraantjeswater dat lekker én gezond is? Bij Aqualex ontwikkelen we systemen die leidingwater filteren zodat alle ongewenste smaken en geuren verdwijnen. We zijn gespecialiseerd in waterkoelers en stijlvolle designkranen met plat, bruisend, warm, koud of kokend water.

Onze kranen bestaan in verschillende stijlen en brengen een leuk praktisch extraatje voor iedere keuken. Aqualex is actief in bedrijven, de thuiszorgsector, scholen, de horeca en de overheid. Het milieu is een van onze grootste prioriteiten. Kraantjeswater is namelijk veel ecologischer dan verpakt flessenwater. Momenteel wordt er nog veel meer flessenwater gedronken, maar het is ons doel om hier verandering in te brengen.

AQUALEX is reeds in 2010 opgericht, en zich sindsdien toegelegd op iedereen op een praktische manier plat, bruisend, warm en koud kraantjeswater te bezorgen en zo het milieu vooruit te helpen. Ondertussen werken we met 45 collega’s aan de succesvolle groei van ons bedrijf, en werden we al drie keer genomineerd als Trends Gazelle.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 10 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 10 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Bij Aqualex kan je rekenen op de kwaliteit van onze filtersystemen. Die verzorgen je lekker en gezond water zonder ongewenste geuren of smaken. Bovendien is flessenwater met een Aqualex systeem compleet overbodig, want je kan met Aqualex systemen ook voor bruiswater kiezen. Wil je naast warm water ook makkelijk kokend stromend water? Dat kan. Super handig!

Onze systemen en innovatieve kranen worden op maat van jouw noden gemaakt. Zo vindt jij de ideale partner! Bij ons kan u op maat gemaakte producten vinden voor uw thuis of uw bedrijf. Maar we zijn ook actief in de zorgsector, scholen, horecazaken en de overheid.

Ook op vlak van modellen kan je bij ons met al je wensen terecht. We leveren klassieke kranen die rechtstreeks in jouw keuken geïntegreerd kunnen worden, maar ook tafelmodellen, vrijstaande modellen of wandmodellen!

Last but not least… wateropties! Met Aqualex kranen kan je zowel plat als bruisend water tappen. Jou heet of kokend stromend water bezorgen is voor ons ook geen probleem. Wilt u ook geen niet-gefilterd leidingwater kunnen tappen? Klant is koning. Ben je van een kraan met sproeikop? U raadt het al… dat kan!

Draag jouw steentje bij aan het milieu met een Aqualex systeem en design kraan. Twijfel niet en vraag hier een gratis offerte aan!

Regio ' s van de activiteit
Adres
Aqualex
Pontstraat 2A
8250 Beveren lei, België
BTW: 0822.110.137
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .