Welkom bij A&S Zwembaden

Over ons


Ons bedrijf A&S Zwembaden is gevestigd in Herentals, in de Vlaamse regio van de provincie Antwerpen. We zijn vooral betrokken bij de installatie, het onderhoud en de reparatie van zwembaden door de hele provincie, maar ook in de provincies Limburg en Vlaams-Brabant.

Doe een beroep op ons voor verschillende diensten

We hebben ervoor gekozen om ons te specialiseren in de installatie van zwembaden, om precies te kunnen reageren op al jouw verzoeken. Dit zijn de belangrijkste voordelen waarmee we jou kunnen helpen. Mocht je twijfels hebben over een dienst die je nodig hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met de A&S Zwembaden teams!

Studie en advies voor de installatie van een zwembad

De installatie van een zwembad kan niet zonder een voorstudie van jouw behoefte worden gedaan. Dus voordat we met de taak beginnen, is ons team van professionals verantwoordelijk voor het zorgvuldig bestuderen van jouw aanvraag, door naar de site te gaan. Nadat we alle noodzakelijke stappen hebben genomen en jouw doel hebben vastgesteld, staan we klaar om jou een diagnose, plan of ander noodzakelijk document te geven voordat je jouw zwembad laat installeren.

Installatie van een zwembad

Zodra het onderzoek is voltooid, stellen we voor om een zwembad te installeren dat precies aan jouw behoeften voldoet. We streven er dus naar om jou verschillende modellen van zwembad te bieden, voordat we de bouw uitvoeren. Zodra dit alles klaar is, plannen we de installatie van jouw zwembad samen, volgens een goed gedefinieerd schema.

Zwembadonderhoud

Na de installatie van jouw zwembad geven we ook tips om het goed te onderhouden. Maar als je je zwembad niet kunt onderhouden, of als je niet genoeg tijd hebt om aan deze taak te besteden, zijn de A&S Zwembaden teams er om je te begeleiden!

Reparatie van zwembad

Tot slot is het ook mogelijk om ons bedrijf te bellen voor het geval dat je jouw zwembad wilt laten repareren. Zodra de diagnose is gesteld, zullen we de noodzakelijke reparaties uitvoeren. In sommige gevallen kan dit zware werkzaamheden met zich meebrengen, waarbij bepaalde onderdelen moeten worden vervangen.

Neem contact met ons op en ontvang een antwoord over 48u

Als je binnenkort een zwembad wilt laten installeren, aarzel dan niet om contact op te nemen met de A&S Zwembaden teams! Onze teams staan de hele week tot jouw beschikking om al jouw vragen te beantwoorden, via het onderstaande formulier. Zodra we jouw verzoek hebben ontvangen, beloven we binnen 48 uur te reageren, met een offerte indien mogelijk.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 3 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 3 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Activiteiten


Regio ' s van de activiteit




Adres
A&S Zwembaden
Veldhoven 54
2200 Herentals, België
BTW: BE0462951207
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .