Welkom bij MC

Over ons


Ons bedrijf is gevestigd in Oud-Turnhout, in de Vlaamse regio van de provincie Antwerpen. Wij zijn in de hele provincie actief in het plaatsen, onderhouden en herstellen van tuinafscheidingen, terrassen en paden. Onze MC-vennootschap geniet dan ook een bijzondere lokale bekendheid, dankzij haar expertise in deze zeer specifieke diensten.

Doe een beroep op ons voor diverse diensten

Met ervaring die ons in staat heeft gesteld ons te specialiseren in tuinafscheidingen, vlonders en opritten, hebben wij ervoor gekozen onze activiteit tot deze drie gebieden te beperken. Zo kunnen wij inspelen op de specifieke behoeften van onze klanten.

Plaatsing van tuinafsluitingen

Wij zijn specialisten in het plaatsen van tuinomheiningen. Daartoe komen wij bij je thuis om het af te schermen gebied op te meten. Wij bespreken dan met je alle mogelijkheden voor het plaatsen van een tuinafscheiding. Wij houden ook rekening met eventuele palen, hekken of omheiningen in de buurt die een obstakel zouden kunnen vormen voor de installatie. Tenslotte zorgen wij voor het onderhoud van de omheining, indien je dat nodig zou achten.

Aanleg van terrassen

Of het nu gaat om een terras voor een huis of een flat, wij helpen je met alle terrasinstallatieprojecten. Zodra jouw project is geïdentificeerd en de maten zijn genomen, zullen wij samen met jou het beste materiaal kiezen. Dit kunnen materialen zijn zoals hout, bamboe, natuursteen, graniet, klinkers, of beton. Tot slot zorgen wij ervoor dat de afwerking perfect is, zodat je tevreden bent.

Oprit installatie

Naast het al dan niet aanleggen van een terras, verzorgt ons MC-bedrijf ook de aanleg en de ontwikkeling van de oprit van een huis. Daartoe brengen wij een eerste bezoek aan het terrein, om alle beperkingen te identificeren waarmee we rekening moeten houden. Wij kunnen jou dan een nauwkeurig plan bezorgen, alvorens met de werkzaamheden voor de aanleg van jouw oprit te beginnen. Tenslotte geven wij advies over het onderhoud na voltooiing.

Neem contact met ons op en krijg binnen 48 uur een reactie

Ons bedrijf is elke dag van de week open, maar wij zijn gesloten in het weekend. Indien je echter contact wenst op te nemen met het MC-team, kunnen wij je alleen maar aanmoedigen het bijgevoegde formulier in te vullen. Zodra je jouw verzoek hebt gespecificeerd, zal ons team binnen 2 dagen contact met je opnemen. Het is eveneens mogelijk om een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 3 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 3 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Regio ' s van de activiteit




Adres
MC
Kuiltjesstraat 8
2360 Oud-Turnhout., België
BTW: BE0755532109
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .