Welkom bij Elektro Mertens

Over ons


specialist in elektrotechnische sinds 1924, is een familiebedrijf, nu geleid door de kleinzoon van de oprichter van het bedrijf, de heer Stephan Mertens.

Geregistreerd bij de Kamer van Ambachten van Aken, leden van het elektronicagilde en gecertificeerd “E-CHECK”, zijn wij een bedrijf met een traditie van vakmanschap, gericht op nieuwe technologieën .

Al tientallen jaren leiden wij jonge elektriciens op in ons mooie vak en nemen jaarlijks meerdere stagiaires in dienst. Ons bedrijf telt momenteel drie meestervakmensen, dertien monteurs en één monteur. Ons verkoopteam is sterk met twee medewerkers en drie stagiaires maken het gezin compleet. Op technisch gebied beschikt Elektro Mertens over alle benodigde apparatuur om uw elektronica- en elektrotechnische werkzaamheden uit te voeren.

Ons interventiegebied strekt zich uit over de hele stadsregio Aken, evenals de regio Keulen-Bonn en rond Prüm, Daune en Bitburg in de zuidelijke Eifel.

Ons werkterrein betreft de installatie en energiedistributie van gebouwen, de installatie en aansluiting van fotovoltaïsche panelen, de installatie van beveiligingssystemen. We bieden ook onderhoudscontracten aan, om de kwaliteitsbewaking op lange termijn te garanderen.

Bel ons voor verschillende diensten

Elektrische installatie

Naast het eenvoudig leggen van kabels in uw muren en het aansluiten van stopcontacten en schakelaars, garanderen wij u een elektrische veilige en moderne Recente technologieën in de elektrotechniek bieden mogelijkheden voor het creëren van intelligente, op afstand bestuurbare systemen. Wij bieden u graag een gratis schatting aan, zodat u dagelijks kunt profiteren van deze innovaties.

Fotovoltaïsche panelen

Meer weten over het opwekken van zonne- voor uw gebouwen? Wij kunnen u ondersteunen en adviseren door middel van de beschikbare aanbiedingen voor fotovoltaïsche installaties, om u te helpen de apparatuur te vinden die is aangepast aan uw specifieke behoeften. Elektro Mertens zorgt vervolgens voor de installatie en aansluiting en biedt u een onderhoudsservice om de levensduur van uw panelen te garanderen.

Installatie van beveiligingssystemen

Om eigendommen en mensen op uw terrein te beschermen, bieden wij de installatie van betrouwbare en efficiënte beveiligingssystemen aan. Videobewaking , bewegingsmelders, alarmsysteem, automatische en programmeerbare ontstekingen, neem contact met ons op voor advies en om kennis te maken met de laatste innovaties op het gebied van . gebouwbeveiliging

Neem contact met ons op en ontvang binnen 48 uur een antwoord

Elektro Mertens is een EIB/KNX en veel van onze medewerkers zijn opgeleid en beoordeeld in een KNX gecertificeerd centrum. Kortom, wij zijn een LCN met een geschoolde en vaste medewerker. U kunt op elk moment contact met ons opnemen om uw gratis offerte en uw project met echte professionals te definiëren. Wij garanderen een retour binnen 48 uur na uw aanvraag.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 3 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 3 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Regio ' s van de activiteit




Adres
Elektro Mertens
Ryffelaerestraat 51
8800 Roeselare, België
BTW: BE0762558867
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .