Welkom bij Lexus Belgium

Over ons


Lexus is niet voor niets een anagram voor luxe(s). Bij Lexus Belgium ademen we voortreffelijkheid en comfort. Onze wagens komen in verschillende maten en soorten, gericht op uw persoonlijke wensen. Wenst u een hybride wagen of de nieuwste Lexuswagen met alle mogelijke opties? Bezoek één van onze showrooms en kom erachter welk model het beste bij u past. Wij verkopen zowel aan particulieren als aan bedrijven en onze leverancier in Zaventem levert bovendien in heel België. Lexus Belgium staat voor u klaar, waar dan ook.

Wenst u een Lexus wagen als bedrijfswagen, maar twijfelt u nog? Geen zorgen, want wij bieden proefritten aan als eerste kennismaking met ons merk!


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Lexus Belgium onderscheidt zich van de rest op vier verschillende vlakken, namelijk op prestatie, design, technologie en vakmanschap.

Voor Lexus Belgium staat prestatie niet alleen gelijk aan de snelheid van een auto, maar aan veel meer. We willen dat u zich verbonden voelt met uw auto, met de wegen en met uw zintuigen. De auto’s van Lexus voelen goed aan en wekken emoties op waarvan u niet eens wist dat ze bestonden! Daarnaast zorgen deze auto’s voor een ondenkbaar rijplezier. Daar draait het tenslotte allemaal om, boven de getallen en technische specificaties. Dankzij onze passie en gedrevenheid slagen we hier ook grandioos in.

Hoe dan? We beschikken namelijk over een pioniersgeest die revolutionaire, maar milieubewuste ideeën garandeert. De term ‘out-of-the-box’-denken herzien zij ook volledig, aangezien er voor hen geen ‘box’ bestaat.

Ook het design is baanbrekend. De kernwoorden moedig, veelzijdig, herkenbaar, emotioneel en grensverleggend typeren het design van Lexus Belgium. Ook hier kiezen we ervoor om nieuwe wegen in te slaan en ontwerpen te maken die zelfvertrouwen en luxe uitstralen. Daarnaast kiezen we ervoor om traditie en vernieuwing met elkaar te koppelen. Voor het design baseren ze zich op een eeuwenoude Japanse traditie die natuurlijk hout transformeert tot geraffineerde, hedendaagse patronen. Deze traditie noemt Takumi.

Waar andere bedrijven de nieuwste technologische ontwikkelingen alleen maar toepassen, ontwikkelen we deze gewoonweg verder. Lexus is dus zelf verantwoordelijk voor de technologische innovatie, met een blik op de toekomst. Het proces van innoveren staat voor hun nooit stil en ze zijn altijd op zoek naar nieuwe en verrassende toepassingen.

Dankzij het Lexus Safety System kan u veilig de weg op en hun hybride technologie is uitzonderlijk efficiënt en luxueus. De audio-installatie van de Lexus auto’s zorgt voor een superieure luisterervaring en het revolutionaire Lexus Kinetic Seat Concept zorgt ervoor dat u comfortabel zit. Om op een nauwe en artificiele manier in contact te staan met uw auto, is dan weer het UX Concept en het LF-FC Concept ontwikkeld.

Bovendien zijn onze auto’s gebaseerd op het ambachtelijk vakmanschap en de eewenoude Japanse traditie Takumi. Door dit vakmanschap te verweven met moderne technologie, creëren ze iets unieks. De Takumi vakmeesters hebben dan ook veel passie, kennis en ervaring.

Kan u niet wachten om het uitzonderlijk rijplezier met de auto’s van Lexus Belgium zelf te ervaren? Neem dan gerust contact met ons op!

Regio ' s van de activiteit




Adres
Lexus Belgium
Leuvensesteenweg 369
1932 Zaventem, België
BTW: BE0403.425.770
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .