Welkom bij Webclix

Over ons


Ben je op zoek naar professionele hulp om je te laten bijstaan voor Facebook advertenties? Wil je meer te weten komen over SEA (Search Engine Advertising) en SEO (Search Engine Optimization)? Of is het eerder je website die in een nieuw jasje gestoken moet worden?

Bij Webclix kan het allemaal! Onze onderneming is gevestigd in Bonheiden en we zijn werkzaam in de regio Antwerpen. Door de jaren heen hebben we de nodige ervaring in het vak weten vergaren, wat van ons een van de toonaangevende spelers in de sector maakt.

Webclix draagt de tevredenheid van z’n klanten hoog in het vaandel. Voor ons is het heel belangrijk dat onze klanten tevreden kunnen terugblikken op onze diensten. We willen steeds een goede relatie met hen onderhouden en ervoor zorgen dat ze na de eerste klus bij ons blijven terugkomen.

Om deze doelen te verwezenlijken, hebben we uitsluitend mensen in dienst die de juiste opleiding gevolgd hebben en in staat zijn om reeds opgedane ervaring om te zetten in de praktijk. Verder scholen we ons op regelmatige tijdstippen bij. Op die manier zijn we optimaal mee met het reilen en zeilen in de branche en kunnen we anticiperen op onverwachte wendingen.

Klinkt ons aanbod aanlokkelijk, maar blijven er vooralsnog enkele zaken onduidelijk? Aarzel dan in geen geval om contact met ons op te nemen en aanvraag te doen voor een gratis offerte.

Ons team van enthousiaste medewerkers kan niet wachten om je een oplossing op maat aan te reiken waarin je je volledig kan vinden.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Webclix focust zich op volgende zaken:

We hoeven je uiteraard niet meer te vertellen dat je met Facebook advertenties een heel groot doelpubliek kan aantrekken. We helpen je maar al te graag om gericht te adverteren en zo een grotere naamsbekendheid te verwerven, perfect afgestemd op het beschikbare budget.

SEA is adverteren via zoekmachines, dus eigenlijk verkopen via kanalen zoals Google. Door dit op een efficiënte manier aan te pakken, bereik je een pak nieuwe potentiële klanten en kan je perfect inspelen op een specifieke doelgroep.

Naast SEA bestaat er ook SEO, zoekmachine optimalisatie. SEO maakt het mogelijk om gratis gevonden te worden op Google en op die manier nieuwe klanten te lokken.

We sluiten de rij met webdesign. Je website is de digitale weerspiegeling van je bedrijf en dus heb je er alle baat bij dat die volledig op punt staat. Een goede site moet een positieve uitstraling hebben, gebruiksvriendelijk zijn en hoog scoren op Google.

Regio ' s van de activiteit




Adres
Webclix
Rijmenamseweg 21
2820 Bonheiden, België
BTW: BE0447.601.055
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .