Welkom bij DEJOMA BV

Over ons


Bij DeJoma kunt u terecht voor alles op kantoor: van kopieermachines, kantoorartikelen tot Apple. De Joma is gevestigd in Rijkevorsel, maar dankzij de handige webshop is het bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende verdeler in heel Vlaanderen. 

De Joma focust zich vooral op multifunctionele printers en kopieermachines. Het beschikt over een uitgebreid assortiment printers en kopieermachines van topmerken.

Bovendien is De Joma ook de eerste keus als het gaat om kantoormachines uit falingen. Op die manier biedt De Joma een opmerkelijk hoge prijs-kwaliteit.

De Joma staat altijd klaar om u professioneel advies te geven over printers en kopieermachines. Vanaf het eerste contact tot en met de dienst na verkoop staat de klant centraal bij De Joma.

Ze luisteren naar uw behoeften en staan u bij met raad en daad. Op basis van alle informatie werkt De Joma een gratis en vrijblijvende offerte uit op uw maat! 

Benieuwd hoe andere Bobex-gebruikers de diensten van De Joma beoordelen? Lees hier alle  getuigenissen over De Joma! Indien u op zoek bent naar een kopieermachine, printer of andere kantoormachine, dan bent u bij De Joma alvast aan het juiste adres. Neem hier contact op met De Joma en ontvang een gratis offerte.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 10 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 10 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Kantoormachines

De Joma BV geeft u een talrijke keuze aan zowel kopieermachines, grootformaat printers en dergelijke. Onze kopieermachines zijn bijvoorbeeld ook jonge stock van bedrijven in faling. Wanneer er faling is, krijgen wij eerste keus.

Onze machines zijn dus van uiterst beste kwaliteit. Wenst u een doorsnee kopieerapparaat of een multifunctioneel scanmachine, er is veel mogelijk bij ons. Of toch maar een kopieermachine met finisher zodat uw documenten niet plooien? Het kan allemaal tegen een aangename prijs.

Aarzel niet om meer uitleg te vragen, we helpen u graag verder om een juiste beslissing te maken. Graag laten we u ook weten dat we u ook kunnen verder helpen met gloednieuwe toestellen van onder andere Oki, Brother, Develop, Kyocera Mita en Triumph-Adler.

Wenst u een laserprinter of een multifunctionele printer, dan raden we zeker degenen van Brother, Oki en zelfs HP aan. Dezen zijn zowel voordelig in prijs als in kwaliteit. Wenst u grotere kopieerapparaten, dan verwijzen we u door naar onze apparaten van Develop.

Voor dergelijke kantoorapparaten kunnen we zeker een afspraak met u vastleggen om deze te kiezen of te herstellen indien nodig.

Daarnaast kunnen we u ook een onderhoudscontract aanbieden waarin onze werkuren, de toners en het aantal kopieën besproken worden.

Kopiecenter

In ons kopie center kan u vanzelfsprekend uw kopieën aan onze deskundige printers over laten waarmee men een tal van functies en opties heeft. Zo kan u bij ons hoge kwaliteit afdrukken verkrijgen waarbij u kan kiezen uit monokleur of full colour prints.

Daarnaast kunnen we deze prints ook inbinden, of lamineren en scannen. Dit in ieder formaat u wenst. We bieden ook gelegenheidsdrukwerk aan. Hierbij vindt u onder andere trouwkaarten, bedrijfsdocumenten, vergrootte foto’s, misboekjes, banners, etc.

Voor iedere kopieeropdracht hebben we het perfecte toestel klaar staan. Daarnaast zorgen we ervoor dat uw kopieeropdrachten op tijd in orde zullen gebracht worden. We helpen u zo graag bij het printen van eindwerken, projecten tot geboortekaarten en feestuitnodigingen.

Ook verzorgen we een afwerking van hoogste kwaliteit. Zo kunnen we uw bedrijfsvoorstellingen of thesis inbinden met ringen, lijm, een kaft, nietjes en dergelijke.

Qua formaten gaan zo groot als A2, A1 en zelfs A0. Maar ook kleinere formaten zoals A5 en dergelijke. De grote formaten kunnen zowel op rol als op vel geprint worden naargelang u het wenst.

Regio ' s van de activiteit




Adres
DEJOMA BV
Helhoekweg 7
2310 Rijkevorsel, België
BTW: BE0746681848
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .