Welkom bij DeZign Crew bvba

Over ons


Wens je graag deskundige hulp in te schakelen voor het design van een nieuwe of bestaande website? Of heb je eerder een helpende hand nodig bij het opstellen van een webshop? Dan ben je bij DeZign Crew bvba alvast aan het juiste adres! Onze firma is gevestigd in Schoten en we zijn actief in de regio’s Antwerpen, Brussel, Limburg, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en West-Vlaanderen. Door de jaren heen hebben we de nodige ervaring in het vak weten vergaren, waardoor we zijn uitgegroeid tot een vaste waarde in de sector.

Bij DeZign Crew bvba dragen we de tevredenheid van onze klanten hoog in het vaandel. We trachten te allen tijde om een goede relatie met onze klanten te onderhouden en we ambiëren dat ze voor eventuele volgende klussen in de toekomst nog steeds de weg blijven vinden naar ons. Daarom achten we het noodzakelijk dat we uitsluitend werken met mensen die de juiste opleiding gevolgd hebben en een minimum aan ervaring aan de man kunnen brengen. Verder scholen we ons op regelmatige basis bij. Zo zijn we volledig mee met het reilen en zeilen in de branche en is het mogelijk om tijdig te anticiperen op onverwachte wendingen.

Spreken onze diensten je zeker en vast aan, maar wens je eerst nog verdere informatie te verkrijgen alvorens je beslist of je met ons in zee wil gaan? Twijfel dan in geen geval om contact met ons op te nemen en aanvraag te doen voor een gratis offerte. Onze experts staan paraat om samen met jou aan de slag te gaan en een oplossing op maat uit te werken die optimaal beantwoordt aan jouw persoonlijke wensen en noden.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Bij DeZign Crew bvba ligt de focus op 2 specifieke diensten: webdesign en webshops.

Aangezien het design van je website de digitale weerspiegeling van je bedrijf is, ben je er absoluut mee gebaat dat dit volledig op punt staat. Laat dat de reden zijn waarom je er simpelweg goed aan doet om deze klus toe te vertrouwen aan vakmensen zoals de onze.

Wij garanderen je een website met uitstraling, een gebruiksvriendelijk karakter en een hoge score op Google.

Naast webdesign behoren webshops eveneens tot ons takenpakket. Een webshop doet dienst als extra verkoopkanaal en is 24 op 7 raadpleegbaar.

Of het nu gaat om een eenvoudige webshop met productcatalogus, een complexe webshop met webmodule of zelfs een app of mobiele webshop: wij hebben al deze soorten webshops in de aanbieding.

Regio ' s van de activiteit




Adres
DeZign Crew bvba
Churchilllaan 32
2900 Schoten, België
BTW: BE0475.040.573
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .