Welkom bij MITEL BELGIUM

Over ons


Mitel is een bedrijf dat telecommunicatieapparatuur produceert en levert voor bedrijven, overheden, hotels, onderwijsinstellingen, toeristische, industriële financiële en medische instellingen. Door uw telecommunicatie aan ons over te laten, kan u zich concentreren op de kernactiviteit van uw bedrijf.

Wij leveren o.a. Voice-over-IP en IP-PBX-systemen, IP-telefoons, callcenter-applicaties, messaging en voicemailapplicaties, conferencing- en collaboratie-applicaties, Cloud-oplossingen evenals mobiele en draadloze netwerkproducten.

Als het om samenwerking en uniforme communicatieoplossingen gaat, dan is Mitel dé geschikte partner. Zowel grote als kleine bedrijven worden door ons geholpen. A.d.h.v. innovatieve oplossingen willen wij ervoor zorgen dat onze klanten productiever worden en op de hoogte te blijven van de nieuwste technologische trends.

Met onze 2.500 channelpartners over de hele wereld, zijn wij ook vrij zeker dat wij daar de beste in zijn! Wij garanderen uitzonderlijke verkoop en marketing en fantastisch flexibele oplossingen ter plaatse en in de Cloud. Aarzel dus niet en contacteer ons meteen!


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Waarom kiezen voor MITEL Belgium? Er zijn verscheidene redenen. Eerst en vooral onderscheiden we ons door door 45 jaar leiderschap in de sector. Daarnaast hebben ongeveer 70 miljoen zakelijke gebruikers vertrouwen in onze producten en diensten, in meer dan 100 landen.

Waarin onderscheiden we ons nog? Innovatie zit al een lange geschiedenis in het DNA van Mitel en het is ook daarom dat we expert zijn geworden in het beantwoorden en het voldoen aan uw behoeften. Op deze manier zorgen wij er ook voor dat u dan weer hetzelfde kan doen voor uw klanten.

A.d.h.v. innovatie zoeken zij iedere dag naar de beste manieren om u te helpen met de communicatie van uw bedrijf. Wij zorgen er bovendien ook voor dat u goed begrijpt waar u nu al staat, waar u in de toekomst wilt staan en het belangrijkste van al, hoe u daar uiteindelijk zal geraken! Wij begeleiden u dus van begin tot einde. De overige aspecten waarin wij uitblinken worden hieronder even opgelijst:

  • We hebben 4,7 miljoen Cloud gebruikers wereldwijd
  • We zijn #1 marktleider op het gebied van totale Cloud-zetels wereldwijd
  • We zijn #1 in private Cloud wereldwijd
  • We zijn #1 in UC-marktaandeel voor Europa
  • We hebben meer dan $1,3B aan inkomsten
  • We beschikken over meer dan 1.600 patenten & aanvragen

Daarnaast sporen we onze klanten ook aan om te gaan kijken naar Cloud-oplossingen, want ook dit bieden we aan. Overstappen naar een Cloud schenkt echter tal van voordelen. Het biedt u de kans om uw bedrijfscommunicatie te vereenvoudigen en u kan zelf kiezen hoe betrokken u wilt zijn. Het is eenvoudig, betrouwbaar, snel en u zal altijd te maken hebben met de nieuwste updates en toepassingen. Daarnaast bieden wij een flexibel plan aangepast aan de noden en wensen van uw bedrijf!

Activiteiten


Regio ' s van de activiteit




Adres
MITEL BELGIUM
Telecomlaan 9 bus 2
1831 MACHELEN, België
BTW: GB 301-968-365
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .