Welkom bij NewCo Communications

Over ons


Bij NewCo Communications zijn we een bedrijf die uw volledige klantendienst verzorgt in alle aspecten, uw bedrijfsprocessen begeleid en u bijstaat in het ontwikkelen van uw bedrijfsstrategie. ­­­

 • Op vlak van klantendienst zijn we gespecialiseerd in call center (in-, outbound), telemarketing, teleprospectie & afspraakplanning en nog veel meer.
 • We helpen u een gebruiksvriendelijke backoffice en aantrekkelijke frontoffice te creëren die volledig op elkaar aansluiten. De basis is zo gelegd voor een aangename klantenervaring met informatie die makkelijk up te daten is!
 • Om nog beter te presteren, doen we oo­­k aanbevelingen op maat van uw bedrijf. Daarvoor gebruiken we de kennis die we opdoen tijdens interacties met uw klanten en analyses van uw bedrijf en bredere sector waarin u actief bent.

Waarom kiezen voor NewCo Communications? NewCo Communications is tot de helft goedkoper dan een communicatiebedrijf in België, en uw klanten ervaren dezelfde kwaliteit.

Wij combineren onze oplossing voor uw klantendienst met analyses van uw bedrijf en de kansen voor uw bedrijf. Dankzij de sterke klantendienst die wij u aanbieden zorgt u voor klantenloyaliteit en bindt u klanten langdurig aan uw bedrijf.

U moet u ook nooit zorgen maken over de privacywetgeving in België en Europa, die volgen wij nauwgezet op!

Wilt u meer weten over de diensten die we leveren op maat van uw bedrijf? Vraag dan hier een gratis en vrijblijvende offerte aan.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Specialisatie


Met de komst van Artificiële Intelligentie die veel van de eerste contacten met uw klanten kan overnemen, gaat de klantendienstsector drastisch veranderen. Daar zijn wij op voorbereid.

Tegelijkertijd blijft het klantendienstaspect waarbij klanten zicht tot een contact center richten een zeer complex proces waarbij emotionele intelligentie zeer belangrijk is en verwachtingen van klanten goed aangevoeld moeten worden.

Daarvoor heeft u nood aan ervaren specialisten in het verzorgen van uitstekende klantenervaring. Reken daarom op NewCo Communications!

Klantendienst verzorgen

In België krijgen medewerkers van een klantendienst niet altijd een hoog aanzien. Waar wij actief zijn, in Barcelona en Marokko, is dat helemaal anders.

Daardoor kunnen wij de juiste, gemotiveerde en talentvolle profielen aantrekken die nodig zijn voor een unieke klantendienst. Wij gaan net dat stapje verder aan een voordeligere prijs!

Wij verzorgen zowel uw communicatie naar klanten (B2C) als naar bedrijven (B2B). Ook op technische ondersteuning kunt u rekenen bij NewCo Communications.

Wilt u klanten of partners aangenaam verassen? Wij verzorgen ook welkomstgesprekken en telefoontjes om ervoor te zorgen dat klanten trouw blijven aan uw bedrijf.

Bovendien zijn wij 24/7 bereikbaar voor uw klanten, wat enorm gewaardeerd wordt. Ons personeel is meertalig waardoor ze steeds met hun voorkeurstaal met ons kunnen communiceren.

De kers op de taart is natuurlijk dat wij al uw kanalen kunnen verzorgen, waard uw klant u steeds kan bereiken via het medium dat zij verkiezen.

Bedrijfsprocessen optimaliseren

De basis voor een goedwerkende en aangename gebruikerservaring begint bij een aantrekkelijke website en een efficiënte onderliggende structuur. Die moeten perfect op elkaar insluiten. Zo zorgen wij voor een ideale klantenervaring!

Consultancy

Ons doel is uw inkomsten verhogen, kosten verlagen en uw prestaties optimaliseren. We bieden u een diepgaande analyse aan van uw huidige activiteiten en processen, brengen de ervaringen van uw klant van start tot finish in kaart en zetten onze technologie in het werk om de best mogelijke klantenervaring aan te bieden.

We bekijken daarbij ook welke mediakanalen het best voor uw bedrijf geschikt zijn. Uw bedrijf kan zich zo volledig toeleggen op zijn kerntaken op de meest groeikansrijke manier!

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
NewCo Communications
Statiestraat, 52 
B-2400 Mol, Belgium
BTW: BE0477570491
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.