Welkom bij New Das Security

Over ons


Das Security voorziet in kwalitatieve beveiligingssystemen. Wij zijn gespecialiseerd in brand- en inbraakalarmen, toegangssystemen en camera's.

Van rookmelders, blusapparaten, gasmelders, mistgenerators, paniekknoppen en gezichts-, oog- en vingerherkenning voor toegangspoorten, tot high-definition camera's met nachtvisie. Wij hebben het allemaal!

Weet u niet goed welk beveiligingssysteem u moet kiezen? Geen zorgen, want onze veiligheidsadviseur licht u graag in over welk alarmen bij uw pand passen. Hij zal tot bij u komen en uw noden en wensen meteen in kaart brengen, zodat u kan rekenen op een uniek eindresultaat dat perfect bij u past.

New Das Security garandeert feilloze systemen die makkelijk in beheer zijn. Wat wenst u nog meer? Sinds 1 april 2020 is Das Security onderdeel van Inbraakveilig Group!


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Wat maakt New Das Security beter dan de concurrentie? Wat onderscheidt hen van de rest? Er zijn namelijk een aantal factoren waarin zij uitblinken:

 • No-nonsense: zij geloven niet in verkooppraatjes, zij leveren het echte werk. Bij hen kan u rekenen op echte, duidelijke afspraken en een stipte levering.
 • Eigen meldkamer: dankzij de eigen meldkamer van New Das Security bent u 24/24, 7 dagen op 7 beschermd. Bij alarm schieten zij meteen te hulp!
 • Hoog technologisch: zij voorzien een applicatie die u in staat stelt uw camerabeelden van op afstand mee te volgen, waar u ook bent. U kan uw camerabeelden bekijken op uw smartphone en computer!
 • Gecertificeerd: het gecertificeerd bedrijf biedt erkende materialen en eventuele kortingen op uw brand- en inbraakverzekering. Reken dus maar op een topkwaliteit.
 • Garantie: de kers op de taart is de drie jaar garantie waarvan u zal kunnen genieten als u voor hen kiest!

Voor inbraak – alarmsystemen gebruiken ze verschillende soorten sensoren, afhankelijk van uw situatie:

 • Volumetrisch: deze sensor geeft een reactie op beweging en temperatuur. Zowel binnen als buiten is dit de ideale detector!
 • Magneet: magneetsensoren treden in werking op het moment u een raam of deur heeft laten openstaan. De magneetsensoren geven ook een melding als ongewenste gasten een deur openen.
 • Breuk: in het geval er glas breekt, zullen de breuksensoren hierop reageren en een signaal uitzenden.

New Das Security is ook gespecialiseerd in mobiele cameramasten. Bent u vandalisme en diefstal op het werk beu? Wilt u snel en efficiënt kunnen werken, zonder al te veel heen-en-weer te rijden? Met hun mobiele cameramasten kan u de werken vanop afstand beheren en ervoor zorgen dat u het beste uit iedere minuut haalt. U kan 24/7 genieten van overzicht over uw werf.

Het aanbod in brand- en inbraakalarmen, toegangssystemen en camera's is heel divers. In het geval u de bomen door het bos niet meer ziet, kan u uiteraard beroep doen op de vele adviseurs waarover New Das Security beschikt.

Hun expertise en ervaring verzekert een topkwaliteit en een service om U tegen te zeggen. Vlieg er meteen in en vraag hier een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
New Das Security
Bergensesteenweg 65 
B-1651 Lot, Belgium
BTW: BE0525.776.523
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.