Welkom bij Network And Voip Services

Over ons


Zou je graag gebruik maken van telefooncentrales op de werkvloer en de installatie ervan toevertrouwen aan echte experts in het vakgebied? Of is het eerder de dienst VOIP telefonie die je aanspreekt? In beide gevallen kan je alleszins terecht bij Network And Voip Services.

Onze firma heeft z’n vestiging in Halle en wij bedienen de regio’s Brussel en Vlaams-Brabant. We hebben door de jaren heen de nodige ervaring in het vak weten te vergaren, wat van ons de ideale partner maakt om de samenwerking mee aan te gaan.

Bij Network And Voip Services dragen we de tevredenheid van onze klanten hoog in het vaandel. We proberen steeds om zo optimaal mogelijk aan de eis van elke klant te voldoen zodat we een goede relatie kunnen onderhouden en een samenwerking voor een lange periode kunnen aangaan.

Hiervoor is het natuurlijk evident dat we enkel werken met personeel dat de juiste opleiding gevolgd heeft en eveneens over de nodige ervaring beschikt. Verder scholen we ons op regelmatige tijdstippen bij. Op die manier zijn we altijd mee met de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen in de sector.

Spreekt ons aanbod je absoluut aan, maar mis je nog net dat laatste duwtje in de rug om je over de streep te laten trekken? Aarzel in dat geval zeker niet om contact met ons op te nemen en aanvraag te doen voor een gratis offerte.

Ons team staat met de glimlach voor je klaar en zal alles in het werk stellen om met een oplossing op maat voor de dag te komen die volledig beantwoordt aan jouw persoonlijke wensen en noden.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Network And Voip Services focust zich in eerste instantie op telefooncentrales en de installatie ervan. Door voor een telefooncentrale te gaan, optimaliseer je als het ware het beheer van alle oproepen, zowel inkomend als uitgaand.

Bovendien zijn er nog tal van andere voordelen aan deze dienst verbonden:

 • Eenvoudig te schalen: eenvoudig om nieuwe toestellen aan te sluiten op de centrale
 • Mogelijk om door te schakelen naar GSM
 • Uitgebreide keuze aan opties, helemaal afgestemd op je bedrijf
 • Mogelijk om antwoordapparaat in te schakelen

Ook VOIP telefonie behoort tot ons takenpakket. Deze manier van telefoneren maakt het je mogelijk om tot 30% uit te sparen op nationale oproepen en zelfs 60% op internationale oproepen.

Verder zijn dure investeringen geen vereiste en wanneer je het aantal lijnen zou willen uitbreiden, dan kan dat op een snelle en efficiënte manier. Als je het ons vraagt, zou je haast gek moeten zijn om (een van) deze diensten links te laten liggen.

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Network And Voip Services
Frans Loriesstraat 17 
B-1500 Halle, Belgium
BTW: BE0501.550.178
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.