Welkom bij Nelson Group Cvba

Over ons


Ben je op zoek naar een bedrijf om je te laten bijstaan in SEO (Search Engine Optimization)? Of is het eerder het design van een nieuwe of bestaande website dat je wil uitbesteden? Dan zit je bij Nelson Group Cvba zeker en vast op je plaats!

Wij zijn namelijk gespecialiseerd in bovengenoemde zaken. Ons bedrijf bevindt zich in Leuven en de regio’s Antwerpen, Brussel, Limburg, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en West-Vlaanderen kunnen zich beroepen op onze diensten.

Ondertussen zijn we uitgegroeid tot een gerespecteerde en betrouwbare kracht in de sector.

We zijn ons er ten volle van bewust dat elk bedrijf staat of valt met z’n cliënteel en meer bepaald hoe tevreden klanten terugblikken op geleverde diensten.

We hebben 2 specifieke doelen voor ogen: ten eerste een goede verstandhouding onderhouden met onze klanten en ten tweede ervoor zorgen dat ze voor lange tijd gebruik blijven maken van onze diensten. Om die doelstellingen te verwezenlijken, werken we uitsluiten met mensen die de juiste scholing genoten hebben en over een minimum aan ervaring kunnen beschikken.

Verder volgen we op regelmatige tijdstippen een bijscholingscursus. Zo weten we perfect wat er allemaal gaande is in de branche en zijn we optimaal mee met de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen.

Kunnen onze diensten je enigszins bekoren, maar mis je nog net dat laatste duwtje in de rug dat je over de streep trekt? Twijfel in dat geval zeker niet om ons te contacteren en een gratis offerte aan te vragen.

Ons team van gemotiveerde werknemers is erop gebrand om jou van een zo goed mogelijke dienstverlening te voorzien en een oplossing om maat aan te reiken die naadloos aansluit bij jouw persoonlijke verwachtingen.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Bij Nelson Group Cvba draait alles rond 2 specifieke zaken: SEO (Search Engine Optimization) en webdesign.

Onze eerste specialisatie is SEO, wat in het Nederlands zoveel betekent als de optimalisatie van een zoekmachine. Dankzij SEO wordt je website makkelijk gevonden op Google en trek je in een mum van tijd een resem nieuwe klanten aan.

Rekening houdend met het beschikbare budget werken wij de meest efficiënte oplossing uit voor jou.

Webdesign is onze tweede en laatste specialisatie. Je website is de digitale versie van je bedrijf. Het is van cruciaal belang dat de website in het oog springt en potentiële klanten aantrekt.

Door dergelijke klussen uit te besteden aan vakmannen zoals de onze, zal de kans op succes beduidend hoger liggen. Wij maken voor jou een site die een positieve uitstraling heeft, eenvoudig te gebruiken is en hoog scoort op Google.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Nelson Group Cvba
Vaartdijk 3 
B-3000 Leuven, Belgium
BTW: BE0865.270.088
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.