Welkom bij NC-Therm

Over ons


Is je verwarmingsketel dringend aan vernieuwing voor en wens je ditmaal te opteren voor een condensatieketel? Of kijk je eerder uit naar vloerverwarming of een warmtepomp? Voor elk van bovengenoemde zaken kan je alvast bij NC-Therm terecht aangezien wij in al deze zaken gespecialiseerd zijn. Onze onderneming is gelegen in Sint-Niklaas en de hele regio Oost-Vlaanderen kan zich beroepen op onze diensten. We gingen pas in 2018 van start, waardoor we nog geen deel uitmaken van de toonaangevende spelers in de sector, maar we stellen ons wel als doel voor ogen om dit op termijn te verwezenlijken.

Bij NC-Therm plaatsen we de tevredenheid van onze klanten met stip op één. We trachten elke keer opnieuw een optimale verstandhouding uit te bouwen met elke klant en hopen een samenwerking op lange termijn aan te gaan met hen. Om de daad bij het woord te voegen, laten we niets aan het toeval over. We werven enkel personeel aan dat de juiste scholing genoten heeft en de nodige ervaring kan overbrengen. Verder volgen we te gepasten tijde een bijscholingscursus. Op die manier verzekeren we onszelf ervan dat we steeds mee zijn met de nieuwste technieken en meest recente ontwikkelingen in de branche, waardoor onze diensten nog meer op punt komen te staan.

Heb je de indruk dat wij kunnen bieden wat je zoekt, maar blijven er voorlopig zaken onduidelijk? Twijfel in dat geval zeker niet om contact met ons op te nemen en aanvraag te doen voor een gratis offerte. Ons team van vakmensen staat te trappelen van ongeduld om samen met jou de beoogde oplossing op maat ter uitvoering te brengen.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 3 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 3 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


NC-Therm legt zich toe op condensatieketels, vloerverwarming en warmtepompen. Elk van deze klussen combineren we steevast met de beste materialen die de markt te bieden heeft. Daaraan koppelen we voorts nog een stevig werktempo en eerlijke prijzen.

Laat ons weten voor welk van onze aangeboden diensten je onze deskundige hulp wilt aanwenden en wij gaan aansluitend tot actie over. Wij zijn dankbaar voor het vertrouwen dat je in ons stelt en willen dit graag terugbetalen met een kwalitatieve en onberispelijke service.

Regio ' s van de activiteit




Adres
NC-Therm
Atomiumstraat 16
9100 Sit-Niklaas, België
BTW: BE0704876927
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .