Welkom bij Motmans Steven

Over ons


Motmans Digital Vision is gespecialiseerd in webdesign. Op amper 5 jaar realiseerden we meer dan 150 projecten voor meer dan 100 klanten. In dit digitale tijdperk is het heel belangrijk dat uw bedrijf ook op het internet wordt vertegenwoordigd. Zo kan u meer klanten aantrekken en de omzet laten stijgen. Motmans Digital Vision helpt u hierbij!

Naast het creëren van een mooie website, zorgen we er ook voor dat u gevonden wordt tussen de resultaten van verschillende zoekmachines (SEO). Tenslotte zorgen we ervoor dat uw website ook snel en efficiënt werkt.

Uw website zal dus snel laden en heel gebruiksvriendelijk zijn. Zo halen wij het beste uit uw website!


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan tien jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan tien jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Er zijn verschillende redenen om een professional in te schakelen wanneer u aan webdesign begint. “Iedereen kan toch zelf zijn website bouwen” is een interpretatie die niet altijd in iedereen zijn voordeel werkt.

Webdesign is namelijk meer dan slechts een template installeren. Hoe weet u wat een goed hostingbedrijf is? Welke criteria gebruikt u? Hoe begint u eraan? Een webdesigner weet én kan het allemaal!

 • Eens u weet welke software u gebruikt voor uw website, kan u eraan beginnen. U zal snel merken dat er ongelooflijk veel wijzigingen mogelijk zijn via de opties van het thema, om het beste uit het programma en uw website te halen.

  Helaas zijn er echter heel veel zaken die u enkel kan wijzigen als u over diepgaande kennis van die systemen beschikt. Blijft u dus bij het standaard ontwerp zonder enige wijzigingen, die wel voordelig zouden kunnen zijn voor de website of doet u beroep op iemand die er wel veel van weet?
 • Een webdesigner komt met een heel voordelig netwerk. Met alleen een website geraakt u nergens, maar dankzij de webdesigner kan u rechtstreeks in contact komen met professionele linkbuilders, grafisch vormgevers en social media marketeers.

  U zal meer tijd hebben om effectief te werken in uw bedrijf i.p.v. aan uw bedrijf en u zal ook sneller groeien dankzij de toenemende kwaliteit. Een webdesigner kent veel contacten die interessant zouden kunnen zijn voor uw website/bedrijf, dus maak hier dan ook gebruik van!
 • Terwijl u druk bezig bent met uw bedrijf te runnen, kan de webdesigner zich bezighouden met het (vaak) dagelijkse onderhoud die een website vereist. Denk maar aan updates voor de core-bestanden van WordPress, updates voor het gekozen thema en geïnstalleerde plugins.

  Updates die lekken dichten van plugins van uw website, kunnen best zo snel mogelijk worden geïnstalleerd.
 • Wat vindt u van een auto zonder motor? Nutteloos, toch? Dat is ook het geval bij een website die online niet wordt gevonden door een slecht presterende SEO.

  Motmans Steven zal er tegelijkertijd ook voor zorgen dat uw SEO optimaal werkt, zodat u altijd en door iedereen makkelijk gevonden wordt. Alleen zo kan u klanten werven en als bedrijf blijven groeien.

Het is dus slim om voor de bouw van uw website beroep te doen op een echte professional met voldoende kennis, ervaring en een plan van aanpak. Gelukkig kan u hiervoor rekenen op Motmans Steven!

Wij zorgen ervoor dat u zich verder kan focussen op andere verantwoordelijkheden. Schiet meteen in actie en vraag hier een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Motmans Steven
Neerveldstraat 220 
B-1745 Opwijk, Belgium
BTW: BE0823.233.654
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.