Welkom bij Monster.Be

Over ons


Op Monster.be vinden werkzoekenden en werkgevers elkaar. We zijn actief in de VS, Canada, VK, Frankrijk, Duitsland, Nederland en België.

Als werkgever kan je gemakkelijk vacatures op onze site plaatsen en vind je de ideale kandidaat in onze uitgebreide cv-database. Als werkzoekende solliciteer je gratis op vacatures en word je vlot gevonden door je cv online te plaatsen. Alle jobs zijn op categorie of per locatie gerangschikt, wat een duidelijk overzicht geeft. Zo vind je zonder twijfel die nieuwe uitdaging waar je naar op zoekt bent of kan je je team uitbreiden met nieuw talent.

Verder geven we je ook carrièreadvies. Wil je je cv wat meer doen opvallen of weet je niet goed hoe je aan de zoektocht naar werk moet beginnen? We geven je tips om een professioneel cv samen te stellen. Als je op zoek bent naar werk kan het een goed idee zijn om eens te overlopen hoe je een goede eerste indruk maakt op een sollicitatiegesprek. Ook daarvoor kan je bij ons terecht. 

Monster.be koppelt mensen aan de juiste job. Ben je nog op zoek naar werk? Of is jouw bedrijf aan het zoeken naar een geschikte kandidaat? Aarzel niet om ons te contacteren en vraag een offerte aan.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan tien jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan tien jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Bij Monster.be doen we er als expert in online recruiting alles aan om mensen te helpen in de zoektocht naar een fijne job of helpen we bedrijven aan geschikte kandidaten. Bedrijvenplaatsen hun vacatures online en wij matchen de werkzoekenden met de openstaande vacature.

We helpen mensen de juiste job vinden dankzij de profielen en de vacatures voor te leggen aan ons brede netwerk. We zorgen ervoor dat je profiel de juiste bedrijven en contacten bereikt of dat je als bedrijf alleen relevante en geschikte cv’s te zien krijgt.

Via ons platform kan je als bedrijf meer informatie krijgen over gekwalificeerde kandidaten. We geven een score om aan te geven hoe goed een profiel bij de vacature past zodat je een eenvoudig overzicht krijgt van de meest geschikte kandidaten. Je kan zelf contact opnemen door via Monster.be te communiceren met onze app. Wanneer een kandidaat interesse toont krijg je een melding zodat je onmiddellijk stappen kan ondernemen. 

Wil je je team uitbreiden? Bij Monster.be bieden we de nodige tools aan om zo efficiënt mogelijk te beginnen met aanwervingen. Via datagestuurde analyses en een uitgebreid netwerk met organisaties en profielen laten we je niet lang wachten op het gewilde talent.

Contacteer ons en vraag een offerte aan.

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Monster.Be
Medialaan 28 B 
B-1800 Vilvoorde, Belgium
BTW: BE0465199825
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.