Welkom bij Matthys

Over ons


Is het moment aangebroken om je condensatie-/verwarmingsketel te laten vervangen of er herstellingswerken aan te laten doorvoeren? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want Matthys stelt zich als specialist in verwarming met plezier kandidaat om deze klus voor z’n rekening te nemen! Ons bedrijf is gelegen in Ichtegem en we zijn werkzaam in de regio’s Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. We schoten pas in 2019 uit de startblokken, maar dat neemt niet weg dat we geen ambitie koesteren om op termijn uit te groeien tot een van de toonaangevende spelers in de sector.

Bij Matthys primeert de tevredenheid van het cliënteel. We trachten te allen tijde om een optimale verstandhouding uit te bouwen met al onze klanten en hopen erop een samenwerking voor een langere periode aan te gaan met hen. Hierbij zijn een correcte scholing en kennis van zaken een must. Voorts scholen we ons op regelmatige tijdstippen bij zodat we steeds van wanten weten op het gebied van nieuwe technieken en recente ontwikkelingen in de branche.

Zie je het zeker en vast zitten om onze deskundige hulp in te schakelen, maar wens je eerst nog antwoord te krijgen op bepaalde vragen? Aarzel dan in geen geval om contact met ons op te nemen en aanvraag te doen voor een gratis offerte. We maken er resoluut een prioriteit van om met een oplossing voor de dag te komen die tot in de puntjes beantwoordt aan jouw persoonlijke wensen en noden.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan 6 maanden actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is al meer dan 6 maanden actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Het herstellen van bestaande en de plaatsing van nieuwe condensatie-/verwarmingsketels is waar we ons bij Matthys hoofdzakelijk mee bezighouden. Voor de uitvoering van onze werken maken we gebruik van materialen van de beste kwaliteit, onderhouden we een efficiënt tempo en vragen we eerlijke prijzen.

Je hebt overschot van gelijk wanneer je besluit om voor een condensatieketel te gaan. Er zijn namelijk tal van voordelen aan verbonden:

 • Energiebesparend (tot wel 33%)
 • Milieubeschermend
 • Optie op verschillende premies

In het algemeen is het sowieso een vereiste om je verwarmingsketel om de zoveel tijd aan een grondig nazicht te onderwerpen en eventuele herstellingen te laten uitvoeren. Daarnaast plaatsen we eveneens nieuwe ketels wanneer je maar wilt. Beroep je voor je verwarming op Matthys en wij laten je niet in de kou staan!

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Matthys
Moerdijkstraat 18 
B-8480 Ichtegem, Belgium
BTW: BE0733783323
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.