Welkom bij LK Services BVBA

Over ons


Speel je met het idee om telefooncentrales te laten installeren op de werkvloer van je bedrijf? Lijkt VOIP-telefonie echt iets voor jou en je werknemers? Dan ben je bij LK Services BVBA alvast aan het juiste adres! Wij zijn namelijk gespecialiseerd in telecom en terminals. Onze firma situeert zich in Brugge en we voeren onze klussen uit in de regio’s Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. Door de jaren heen hebben we de nodige ervaring in het vak opgedaan, waardoor we de geknipte partner zijn om mee samen te werken.

Bij LK Services BVBA hechten we veel belang aan de tevredenheid van ons cliënteel. We achten het noodzakelijk om een goede band op te bouwen met elk van onze klanten en ervoor te zorgen dat ze de weg blijven vinden naar ons. Omwille van die reden hebben we uitsluitend mensen in dienst die de juiste scholing genoten hebben en een basis aan ervaring aan de man kunnen brengen. Bovendien scholen we ons op tijd en stond bij. Zo zijn we steeds up to date van alles wat er zich afspeelt in de sector en kunnen we anticiperen op onverwachte wendingen indien nodig.

Spreekt ons aanbod je zeker en vast aan, maar is er iets dat je er voorlopig nog van weerhoudt om de ultieme stap in onze richting te zetten? Twijfel in dat geval zeker niet om contact met ons op te nemen en aanvraag te doen voor een gratis offerte. Onze medewerkers gaan er prat op om jou een zo goed mogelijke service te kunnen verlenen die uiteindelijk de gewenste oplossing met zich meebrengt.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
LK Services BVBA
Moerkerksesteenweg 232 
B-8310 Brugge, Belgium
BTW: BE0543.518.813
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.