Welkom bij LEER SYSTEMS

Over ons


Is de tijd stilaan rijp om het design van je website of je webshop/webwinkel in het algemeen in een nieuw jasje te steken? Dan doe je er goed aan om je te beroepen op LEER SYSTEMS. Wij zijn als het ware specialisten in webdesign en webshops/webwinkels.

Onze onderneming is gevestigd in Kontich en we zijn werkzaam in de regio’s Antwerpen, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant. We hebben reeds een kleine 10 jaar ervaring in het vak vergaard, wat van ons de ideale partner maakt om mee in zee te gaan.

Bij LEER SYSTEMS dragen we de tevredenheid van onze klanten hoog in het vaandel. Wij zetten alle zeilen bij om een goede relatie met onze klanten te onderhouden en ons ervan te verzekeren dat ze zich voor langere tijd aan ons binden.

Om die doelen te verwezenlijken, werken we uitsluitend met personeel dat de juiste opleiding gevolgd heeft en over een basis aan ervaring beschikt. Verder volgen we met regelmaat een bijscholingscursussen. Op die manier zijn we te allen tijde mee met het reilen en zeilen in de sector en komen we vrijwel nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Zijn er nog bepaalde dingen die onduidelijk blijven na het lezen van bovenstaande info? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren en aanvraag te doen voor een gratis offerte.

Ons team bestaat stuk voor stuk uit gedreven werknemers die steeds voor ogen hebben om je datgene aan te reiken wat zo nauw mogelijk aansluit bij jouw persoonlijke verwachtingen.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


LEER SYSTEMS houdt zich voornamelijk bezig met webdesign en webshops/webwinkels.

Je kan enkel wel varen bij een professioneel webdesign. Een website is namelijk de digitale weerspiegeling van je bedrijf. Je moet er simpelweg voor zorgen dat je bezoekers/potentiële klanten weet aan te trekken en aan je kan binden.

Je kan onze deskundige hulp inschakelen voor zowel bestaande als nieuwe websites. Het is belangrijk om over een site te beschikken die:

 • Een positieve uitstraling heeft
 • Eenvoudig te gebruiken is
 • Hoog scoort op Google

Webshops/webwinkels maken eveneens deel uit van ons takenpakket. Ook hierbij is het essentieel dat de shop in het oog springt aangezien het dienst doet als een extra verkoopkanaal.

Eenvoudige webshops met een catalogus, complexe webshops met een betaalmodule, apps en mobiele webshops: je kan voor al deze zaken bij ons terecht.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
LEER SYSTEMS
Jan-Bapist Reykerslaan 1 
B-2550 Kontich, Belgium
BTW: BE0863.756.690
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.