Welkom bij Leaseplan

Over ons


Bij Leaseplan komt u volledig aan uw trekken op het gebied van leasing: wij bieden u de beste deals van het moment aan, aan de meest voordelige prijzen! Ons bedrijf maakt het mogelijk om snel en eenvoudig de kilometerstand en eventuele schade aan u wagen door te geven, herstellingen in te plannen en een nieuwe wagen te bestellen. Al decennialang zijn wij een vaste waarde in de leasewereld. Ons bedrijf is gelegen in Zaventem en wij zijn actief over heel België en ver daarbuiten.

Ook voor onderhoud, banden en pechverhelping bent u bij ons op de juiste plaats. We hebben ondertussen reeds meer dan 50 jaar ervaring in het vak vergaard. Zowel grote bedrijven en KMO’s als particulieren kunnen gebruik maken van onze diensten.

Heeft u interesse in een van onze diensten en zou u graag extra inlichtingen bekomen? Neem gerust contact met ons op en vraag een gratis offerte aan. Dan werken wij een oplossing uit die helemaal op jouw verwachtingen is afgestemd.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Leaseplan maakt het u mogelijk om aan een betaalbare prijs met uw droomwagen rond te kunnen rijden. Leasen betekent zoveel als huurkoop. Ubetaalt per maand een vast tarief en in dat bedrag zijn ook eventuele onderhouds- en reparatiekosten inbegrepen.

Het vaste maandelijkse all-in tarief is maar één van de voordelen die aan leasing verbonden zijn. Andere voordelen zijn dat u geen hoge aankoopprijs moet neertellen en er geen risico’s aan de deal verbonden zijn. In het geval dat u een auto meteen koopt, moet u rekening houden met de hoge aankoopprijs en de hoge afschrijving in het eerste jaar en bent u nooit zeker welke onverwachte kosten er kunnen opduiken.

Dankzij Leaseplan is u droomauto niet langer een utopie. Ons bedrijf staat voor correcte prijzen en een transparante aanpak. Bovendien bieden wij u een ruim assortiment aan leasewagens, waardoor u zeker de auto vindt die volledig bij u past. En moest het toch gebeuren dat u geen wagen vindt die aan uw persoonlijke voorkeuren voldoet, dan kan u nog steeds contact opnemen met ons verkoopteam. Zij gaan dan op zoek naar een gepaste oplossing om u alsnog tevreden te stellen.

Elektrische auto’s zitten in de lift. Ook daar spelen we bij Leaseplan op in. Een duurzaam, onderhoudsvriendelijk en betaalbaar alternatief voor de gewone wagen: ontdek snel ons uitgebreide aanbod aan elektrische wagens en hybrides.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Leaseplan
Excelsiorlaan 8 
B-1930 Zaventem, Belgium
BTW: BE0424632148
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.