Welkom bij Lease-Partners

Over ons


Het leasen van wagens begint stilaan meer en meer op te komen. Het kopen van een wagen wordt telkens minder aantrekkelijk. Leasen van wagens is al jaren gekend vanuit de bedrijfscultuur waar een werknemer op een bepaald niveau een wagen via zijn of haar job krijgt, mits een deel van het loon op te geven.

Lease Partners is al jaren een trotse lease-firma voor wagens. Maar niet enkel wagens. Er is zo veel meer dat men kan leasen, en dat wij bij Lease Partners leasen.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Wat kan u zoal leasen bij ons? Bijvoorbeeld personenwagens, bouwvoertuigen, agrarische machines, bedrijfsvoertuigen, medische toestellen, computers, servers, pick-up trucks, cosmetische toestellen, motoren, fietsen, en zelfs toestellen voor uw bakkerij.

Deze verscheidenheid aan toestellen, machines, en voertuigen is onze sterkte. Hiermee zijn we al ettelijke jaren gekend als waarde in de lease-wereld.

Leasing: waarom eigenlijk?

Leasing heeft zo zijn financiële kant. Het heeft namelijk wat voordelen. De leasing komt op of naast uw bankfinanciering te staan. Hiermee heeft u dus meer financieringsbronnen dan enkel de bankleningen die u dan hebt.

Om het product te gebruiken zal u als ondernemer niet van uw eigen middelen moeten investeren. Vervolgens zal de looptijd van het contract, dus de looptijd dat u betaald om te leasen, afhankelijk zijn van de levensduur van het product dat u least. Het leasecontract zal u lagere maandelijkse kosten leveren.

Zo bieden we enkele financiële producten:

 • Ten eerste hebben we de financiële renting waar er sprake is van een huurcontract van de producten met een welbepaalde looptijd en prijs. Hier is de eigenaar de leasemaatschappij.
 • Ten tweede kunt u ook kiezen voor de financiële leasing, waar men spreekt van maandelijkse kapitaalsaflossingen plus rente die de huurder betaalt. De eigenaar is nog steeds de leasemaatschappij.
 • Ten laatste is er de mogelijkheid om te opteren voor de operationele leasing, hier zal men een huurcontract hebben dat een gedefinieerde looptijd heeft, een vastgestelde prijs en het aantal kilometers is ook vooraf afgesproken. De eigenaar hier is ook weer de leasemaatschappij.

Vlootbeheer

We willen namelijk uw vloot optimaal beheren. Met controle en transparantie maken we een uitstekende samenwerking waar.

Het beheren van een vloot is veel werk, maar met de nodige kennis en kunde kunnen we u helpen u graag verder. U zal waarschijnlijk zelf niet de tijd vinden die het vraagt om uw vlootbeheer zelf te doen.

Vlootkosten zijn natuurlijk een deel van de totale kosten die u zal moeten betalen in uw bedrijf. Wij hebben daarom adviseurs tot beschikking om u te begeleiden en advies te geven omtrent fiscaliteit en btw. Deze adviseurs kunnen u ook hulp bieden rond mobiliteit, car-policies en het werken volgens een TCO- of TCM-principe.

Lease Partners treedt met plezier op als vertrouwen- en als contactpersoon. Wij gedragen ons als onafhankelijke partij in de onderhandelingen, ondersteuning en omgang met uw leveranciers.

We bieden allerlei oplossingen om vlootbeheer over te nemen, zodat u zich hier geen zorgen meer over hoeft te maken.

We zullen u eerst uitnodigen op een eerste gesprek. Hier bespreken we wat we voor uw situatie als oplossingen mogelijk achten. Ons advies bestaat bijvoorbeeld uit welke concrete stappen u zal moeten ondernemen om de kost van uw vloot te verlagen.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Lease-Partners
Werfweg,10 
B-3220 Holsbeek, Belgium
BTW: be0826.382.293
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.