Welkom bij Lawcom

Over ons


Ben je het beu dat je klanten niet tijdig met geld over de brug komen en wil je dit met onmiddellijke ingang een halt toeroepen? In dat geval doe je er goed aan om te rade te gaan bij Lawcom, aangezien wij gespecialiseerd zijn in incasso en alles wat erbij komt kijken! Ons bedrijf is gevestigd in Brugge en we zijn werkzaam in de regio’s Antwerpen, Brussel, Limburg, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, West-Vlaanderen. We zijn sinds 2015 aan de slag in de branche, waardoor we stelstelmatig opklimmen tot een van de bepalende spelers in de incassowereld.

Hetgeen we bij Lawcom naast incasso optimaal op willen inspelen, is de tevredenheid van onze klanten. We proberen steeds een zo goed mogelijke verstandhouding uit te bouwen met elke klant en hopen erop dat ze het zien zitten om op lange termijn samen te werken met ons. Om die doelstellingen waar te maken, plaatsen we enkel werknemers op de loonlijst die de juiste opleiding gevolgd hebben en een zekere ervaring aan de man kunnen brengen. Verder scholen we ons te gepasten tijde bij. Zo zijn we altijd mee met het reilen en zeilen in de sector en komen we zelden tot nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Heb je na het lezen van bovenstaande info het idee dat wij de geknipte kandidaat zijn om je opdracht aan toe te vertrouwen, maar wil je eerst je laatste twijfels uit de wereld geholpen zien worden? Twijfel in dat geval zeker niet om contact met ons op te nemen en aanvraag te doen voor een gratis offerte. Ons team van gemotiveerde vakmensen is erop gebrand om met een oplossing op maat voor de dag te komen die tot in de puntjes overeenkomt met jouw persoonlijke verwachtingen.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan 6 maanden actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is al meer dan 6 maanden actief op het Bobex netwerk.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een goede credit rating op Bobex.

Specialisatie


Bij Lawcom focussen we ons op alles wat met incasso te maken heeft. Onze nummer een prioriteit is ervoor zorgen dat de wanbetalers waarmee je te maken krijgt finaal tot betaling van hun facturen overgaan.

Onbetaalde facturen zijn een kwalijk fenomeen bij menig kmo en we zijn er ons van bewust dat dit zelfs kan uitmonden in een faillissement in sommige gevallen. Daarom is het van cruciaal belang dat je niet bij de pakken blijft zitten en het uitbetalingsprobleem hardhandig aanpakt. Wij garanderen je dat je snel je geld krijgt en dat je klantenrelaties ongeschonden uit de strijd zullen komen.

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0

Beoordelingen 

Maazi  A .

15/05/2021    Dilsen-Stokkem


Project : Incasso in Dilsen-Stokkem
Beoordeling : Juiste informatie
Adres
Lawcom
Maria van Bourgondiëlaan 33 
B-8000 Brugge, Belgium
BTW: BE0631717646
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.