Welkom bij Kantoor Automatisering Limburg

Over ons


Krijg je te pas en te onpas te kampen met print- en documentproblemen? Dan is Kantoor Automatisering Limburg jouw redder in nood! Ons bedrijf is gelegen in Diepenbeek en we bedienen elke regio in België.

We hebben ondertussen al meer dan 20 jaar ervaring vergaard in het aanreiken van print- en documentoplossingen. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de sector.

Gezien we in onze branche heel specifieke problemen moeten behandelen, is het logisch dat onze werknemers allemaal de juiste opleiding genoten moeten hebben zodat ze een beroep kunnen doen op een basis aan vakkennis.

Bovenop dat vakmanschap moeten ze ook in staat zijn om de nodige ervaring aan de man te brengen. Voorts scholen we ons te gepasten tijde bij, zodat we de klant een nagenoeg perfecte service kunnen garanderen.

Zit je nog met vragen die voorlopig onbeantwoord zijn gebleven? Aarzel in geen geval om contact met ons op te nemen en aanvraag te doen voor een gratis offerte. Ons enthousiast team staat klaar om je verder te helpen en met een oplossing op maat voor de dag te komen.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Print- en documentoplossingen, dat is waar we ons bij Kantoor Automatisering Limburg concreet mee bezighouden. Zo beheren we je printerpark, beantwoorden we allerhande technische vragen en begeleiden we je in elke digitale transformatie.

We zijn voornamelijk gespecialiseerd in het oplossen van problemen rondom automatisering, documentbeheer, scan, accounting en veiligheid.

Verder hebben we een uitgebreid gamma aan grafische printers, office printers en scansystemen in de aanbieding. Voor toebehoren zoals papier, toners en andere kantoorbenodigdheden ben je bij ons eveneens aan het juiste adres.

Elk modern kantoor is tegenwoordig uitgerust met een printer en een kopieermachine, of misschien zelfs met een toestel dat beide zaken kan combineren.

Door een multifunctionele printer aan te kopen, verzeker je jezelf van een toestel dat kan printen, kopiëren, faxen en scannen. We zouden liegen als we zeggen dat we zelf niet bijzonder gecharmeerd zijn door een printer met zoveel mogelijkheden.

Kantoor Automatisering Limburg staat je overigens met alle plezier bij in de keuze voor het apparaat dat het meest geschikt is voor je bedrijf.

Adres
Kantoor Automatisering Limburg
Demerstraat 6A 
B-3590 Diepenbeek, Belgium
BTW: BE0453.784.806
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.