Welkom bij Kalimba

Over ons


Waterkoelers van Kalimba zorgen ervoor dat je de hele dag gehydrateerd blijft. Ons lichaam bestaat voor 80 procent uit water: geen wonder dat het dus belangrijk is om voldoende water te blijven drinken! Met Kalimba heb je altijd het zuiverste en lekkerste water in huis en op het werk. Wij zijn gespecialiseerd in waterkoelers, drinkfonteinen, bekers, flessenrekken, koffiemachines, chocomelk en zelfs snoep! En dit allemaal voor verhuur en verkoop, maar ook tweedehands is bij ons verkrijgbaar. Wij zorgen er dus voor dat je altijd voorzien bent en dat je waterkoeler brandschoon blijft!

Wenst u smaakvol, kristalzuiver water dat direct uit het hartje van Limburg komt? Dan bent u bij Kalimba aan het juiste adres. Al sinds 1996 zorgen zij voor kwalitatief water dat uit de diepe mergelgronden van de Maasvallei komt. Daarna volgt een uniek zuiveringsproces, om vervolgens het water in flessen van 18,9 of 11 liter te bottelen.

Voor Kalimba is kwaliteit het allerbelangrijkste. Wij zorgen er dan ook voor dat onze productie- en distributieprocessen ingericht zijn volgens de voedselveiligheidsprincipes van HACCP. Dit systeem garandeert hygiënisch voorbereid, verwerkt, behandeld, verpakt en vervoerd water. Kwaliteit is dus gegarandeerd!


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 10 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 10 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Waarin onderscheidt Kalimba zich van de rest?

  • Vanwege de betrouwbare service, de spoedige opvolging en de klantvriendelijkheid die altijd duidelijk aanwezig is! Tevredenheid, gezondheid en algemeen welbevinden zijn termen waar zij als bedrijf zwaar aan tillen. Dit doen zij door een persoonlijke aanpak en een directe betrokkenheid te garanderen. Zij zijn altijd punctueel in onderhoud en het leveren van hun producten en zij zorgen ervoor dat zij hun afspraken ook altijd nakomen.
  • Vanwege hun doel om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Zij denken dus doelbewust na over de manier waarop zij in het leven staan en de impact die hun activiteiten hebben op de klanten, medewerkers, de samenleving en het milieu. Dit doen zij bijvoorbeeld door gebruik te maken van duurzame verpakkingen die ongelooflijk lang meegaan, ongeveer een vier tot acht jaar. Daarnaast worden de flessen ook gerecycleerd, waarop zij een nieuw leven krijgen als keukengerei, automaterialen en dergelijke.
  • Vanwege de kwalitatieve smaak van hun water en koffie.
  • Vanwege het mooi gepresenteerd en kwalitatief productassortiment.
  • Vanwege de aantrekkelijke prijzen.

Als uw werkdag niet compleet is zonder koffie, of een tas koffie u over uw middagdipje heen helpt, bent u bij Kalimba aan het juiste adres. Zij voorzien Kabuna koffie, een wereldse koffiesmaak voor uw bedrijf. Deze koffie is afkomstig van de beste koffieplantages ter wereld en de bonen zijn met zorg en liefde geplukt en gebrand. De productiviteit van uw werknemers zal ongetwijfeld toenemen dankzij de lekkerste koffie van de hoogste kwaliteit!

Zoals u zelf wel al merkt is Kalimba een gepassioneerd bedrijf dat u voorziet van de hoogste kwaliteit en een uitstekende en persoonlijke service. Wacht dus niet langer en vraag hier meteen een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Regio ' s van de activiteit




Adres
Kalimba
Bedrijfsweg 36
3620 Lanaken, België
BTW: 0457.040.640
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .