Welkom bij Justrim International

Over ons


Heb je het volledig gehad met wanbetalers en wil je ze daarom per direct een halt toeroepen? Dan doe je er goed aan om een beroep te doen op Justrim International, aangezien wij gespecialiseerd zijn in incasso en alles wat erbij komt kijken.

Onze firma bevindt zich in Kortrijk en we zijn werkzaam in de regio’s Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. Door de jaren heen hebben we de nodige ervaring opgedaan, wat vandaag de dag een van de meest toonaangevende spelers in de sector maakt van ons.

Justrim International draagt de tevredenheid van z’n klanten hoog in het vaandel. We proberen te allen tijde de best mogelijke band op te bouwen met ons cliënteel en met hen een samenwerking aan te gaan voor langere duur.

Omwille daarvan werken we uitsluitend met personeel dat de juiste scholing genoten heeft en de nodige ervaring aan de man kan brengen. Bovendien volgen we op regelmatige tijdstippen een bijscholingscursus. Zo zijn we steeds mee met wat er zich concreet afspeelt in de branche en komen we zelden voor onaangename verrassingen te staan.

Toon je interesse om met ons in zee te gaan, maar wens je eerst nog bepaalde zaken uitgeklaard te zien alvorens je de knoop doorhakt? Twijfel in dat geval zeker niet om contact met ons op te nemen en aanvraag te doen voor een gratis offerte.

Ons team van enthousiaste medewerkers stelt zichzelf als prioriteit om met een oplossing voor de dag te komen waarin je je helemaal kan vinden.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 10 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 10 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Veel kmo’s kunnen er ongetwijfeld over meespreken: onbetaalde facturen die zich opstapelen. Het is zaak om in een dergelijke situatie kort op de bal te spelen en deskundige hulp in te schakelen in de vorm van een incassobureau zoals dat van Justrim International.

Wij garanderen je een vlotte service aan schappelijke prijzen, met het gewenste resultaat tot gevolg!

Waarom zou je je wenden tot een incassobureau? Omdat er verschillende voordelen aan verbonden zijn zoals:

  • Directe recuperatie van achterstallige betalingen
  • Ongeschonden relaties met je klantenbestand

Op basis van het totale openstaande bedrag, de duur van onbetaaldheid en de hoeveelheid aan openstaande facturen komen wij met de oplossing waarvan jij de meeste vruchten zal plukken.

En wat als ook ons incassobureau geen schot in de zaak krijgt? Wel, dan hoef je je helemaal geen zorgen te maken dat je overbodige kosten gemaakt hebt.

Wij werken namelijk volgens het ‘no cure, no pay’ principe. Met andere woorden: leveren onze diensten niets op, dan betaal je ook niets!

Activiteiten


Regio ' s van de activiteit




Adres
Justrim International
Steenakker 32
9090 Melle, België
BTW: BE0453.261.697
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .