Welkom bij Jannis & Co

Over ons


Heb je de intentie om GSM-abonnementen aan te schaffen voor je bedrijf zonder je daarvoor blauw te betalen? Dan doe je er goed aan om je te beroepen op Jannis & Co.

Onze firma is namelijk gespecialiseerd in GSM-abonnementen en tarieven op bedrijfsniveau. We hebben onze vestiging in Zwijndrecht en zijn werkzaam in de regio’s Antwerpen en Limburg. Mettertijd zijn we uitgegroeid tot een betrouwbare kracht in het telefonielandschap.

Jannis & Co hecht uitermate veel belang aan hoe de klant hun diensten ervaart. Omwille van die reden hebben we enkel personeel in dienst dat de juiste scholing genoten heeft en kan teren op de nodige ervaring.

Bovendien volgen we op gepaste momenten een bijscholing. Dat laat ons toe om een nog betere service af te leveren en garandeert ons enigszins dat onze geleverde diensten nog meer in de smaak zullen vallen.

Wens je na het lezen van bovenstaande info verdere inlichtingen te verkrijgen? Twijfel in dat geval zeker niet om contact met ons op te nemen en een gratis offerte aan te vragen.

Onze vakmensen streven te allen tijde na om een oplossing aan te brengen die volledig aan jouw persoonlijke wensen en noden voldoet.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Bij Jannis & Co ligt de focus op GSM-abonnementen voor bedrijven en de daaraan gekoppelde tarieven. In onze hedendaagse maatschappij kan je niet meer om het belang van GSM’s heen. Ze worden steeds belangrijker in zowel het gewone leven als in de bedrijfswereld.

De kosten voor mobiele telefonie kunnen evenwel heel snel (te) hoog oplopen als je niet goed oplet. Daarom schieten wij je graag te hulp om te voorkomen dat je nodeloos veel te veel geld uitgeeft.

Ga voor een abonnement via Jannis & Co en bespaar tot wel 40%. Wij brengen je persoonlijk in contact met tal van providers en het enige wat je vanaf dan nog hoeft te doen, is diegene met het laagste tarief eruit pikken.

Vermits elk bedrijf anders omspringt met het gebruik van z’n mobieltjes voeren we voor elk bedrijf afzonderlijk een grondige analyse door.

Daarvoor kijken we eerst naar de grootte van het bedrijf en de benodigdheden. Nadien zijn we in staat om je op basis van die specifieke gegevens de keuze te laten maken waarbij jijzelf en je bedrijf het meest profijt uit zullen halen.

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Jannis & Co
Dorp West 44 
2070 ZWIJNDRECHT, Belgium
BTW: BE0820.829.341
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.