Welkom bij Isofitters

Over ons


Bij Isofitters helpen wij u besparen op uw energiekosten en het comfort van u woning te verhogen. We zijn gespecialiseerd in verschillende soorten isolatietechnieken. Isofitters is gecertificeerd om uw spouwmuur, dak, vloer, en zolder te isoleren. Een koelere woning in de zomer en een lekker warme woning in de zomer, daar gaan we voor. U zal de verbetering aan uw woning dankzij onze isolatietechnieken meteen voelen!

Wij gaan voor een duurzaam België waar iedereen jaarlijks honderden euro’s bespaart op energiekosten. Waarom zou u het duur maken, als het ook goedkoop kan? U kan op ons rekenen voor alles wat betreft woningisolatie. We zijn actief in heel Vlaanderen.


Verdiensten


Meer dan 1 jaar klant

Meer dan 1 jaar klant

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


U kan bij ons terecht voor al uw woning- of bedrijfsisolatie.

Spouwmuurisolatie

Uw spouwmuur. oftewel de open ruimte tussen uw binnen en buitenmuur, isoleren is de meest voordelige manier om uw woning te isoleren. Uw energiefactuur kan zo tot wel 30% dalen, een prachtige zaak voor uw portemonnee én het milieu! Het is bovendien een investering die u in ijltempo terugverdient: binnen de 3 à 5 jaar.

Bodemisolatie

Vochtproblemen in huis? Wilt u de levensduur van uw huis verlengen? Of zou je graag zowel jouw binnenklimaat als het wereldklimaat vooruit willen helpen? Dat kan allemaal door middel van bodemisolatie. Het is een zeer slimme investering die voor een gezonder leefklimaat zorgt en een positief effect heeft op uw energiefactuur.

Vloerisolatie

Wil u lekker warme voeten zónder extra CO2-uitstoot? Dan is vloerisolatie iets voor u. Na 7 jaar is uw investering reeds terugverdiend, aangezien uw woning geen warmte meer verliest via de vloer.

Dakisolatie

Een dak zonder degelijke isolatie is een ware energieverspiller. Dankzij onze technieken beperk je energieverlies tot het absolute minimum.

Met Issofitters helpt u zowel het milieu als uw portemonnee vooruit. Aarzel dus niet en vraag hier uw gratis offerte aan!

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Isofitters
Ambachtsstraat  17
B-2400 Mol, Belgium
BTW: BE0642567590
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.