Welkom bij International Business Group

Over ons


International Business Group is gespecialiseerd in telemarketing, teleprospectie en afspraakplanning. Heeft u hulp nodig om producten en diensten aan de man te brengen? Wilt u uw klantenbestand afbakenen en misschien wel uitbreiden? Wilt u een goede band onderhouden met dat klantenbestand? Dan bent u bij International Business Group aan het juiste adres! Ons bedrijf is gevestigd in Antwerpen, de regio waarin we actief zijn.

Vraagt u zich af wat we uw bedrijf concreet te bieden hebben? Met telemarketing bieden we producten en diensten aan via de telefoon. De bedoeling van onze callcenters is om op basis van sterke argumenten de klant te overtuigen om gebruik te maken van de aangeboden dienst of het aangeboden product. Teleprospectie is enigszins vergelijkbaar, maar daarbij ligt vooral de focus op de zoektocht naar nieuwe klanten en doelgroepen en kijken we waar er zich nieuwe opportuniteiten aandienen. Dit is vooral interessant voor grotere bedrijven die hun doelgroep nog niet afgebakend hebben of van plan zijn om een nieuw product of dienst op de markt te brengen. Verder behoort ook afspraakplanning, het inplannen van afspraken met bestaande klanten en prospecten, tot de mogelijkheden.

Als u graag meer info wilt bekomen, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen en dan bespreken we samen de mogelijkheden.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Telemarketing, de specialisatie van International Business Group samen met teleprospectie en afspraakplanning, heeft verschillende voordelen. Zo onderhouden we direct contact met de klant. Die persoonlijke ‘band’ is alleen maar bevorderlijk voor uw bedrijf en zorgt ervoor dat uw producten en diensten aan populariteit winnen. Bovendien kunnen we veel beter afleiden, in vergelijking met bijvoorbeeld een online survey, welke producten en diensten meer aanspreken en welke minder. Wanneer blijkt dat bepaalde zaken minder aanspreken dan oorspronkelijk gedacht, kan u altijd aanpassingen doorvoeren binnen het beleid om zo de verkoopcijfers een duwtje in de rug te geven.

Teleprospectie verloopt, in tegenstelling tot andere vormen van zakelijk telefoneren, niet via bepaalde richtlijnen en het gesprek kan alle kanten opgaan. In eerste instantie blijft het de bedoeling om uw producten of diensten aan de man te brengen, maar als blijkt dat iemand al klant is dan gaan we onderzoeken welke producten hij/zij gebruikt en toetsen we de tevredenheid erover af. Bij teleprospectie worden de rollen als het ware omgedraaid: de (potentiële) klant krijgt meer vrijheid en neemt de leiding van het gesprek over.

Zoals net aangehaald, kunnen gesprekken via teleprospectie dus alle richtingen uit. Het gesprek kan uiteindelijk leiden tot:

 • Tevredenheidsonderzoek
 • Marktonderzoek
 • Agendaplanning
 • Televerkoop
 • Databank verrijking
 • Lead generation

Dankzij afspraakplanning krijgen we een duidelijk overzicht wie er allemaal tot je klantenbestand behoort en het spreekt voor zich dat dat persoonlijke contact uiteindelijk ook zal leiden tot een betere en gemakkelijkere onderlinge communicatie. Verder zal de interesse in de klant uitmonden in een vlotter verloop van klantenbinding op langere termijn.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0

Beoordelingen 

Rony  C .

27/09/2015    Bilzen


Project : Callcenter voor een bedrijf in Bilzen
Beoordeling : concrete samenwerking moet nog beginnen, maar de contacten tot op heden waren goed
Bart  V .

23/02/2015    Gierle


Project : callcenter voor een bedrijf in Gierle
Beoordeling : ok
Miek  D .

02/12/2014    Hasselt


Project : Callcenter te Hasselt
Beoordeling : Samenwerking moet nog beginnen
Hans  V .

27/02/2014    Mortsel


Project : Callcenter voor een bedrijf in Mortsel
Beoordeling : zeer pro-actief
Adres
International Business Group
Victor Govaerslaan 7 
B-2170 Antwerpen, Belgium
BTW: BE0417.566.390
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.