Welkom bij Ing

Over ons


Wil je graag een nieuwe woning of auto kopen, maar moet je hiervoor een lening aangaan? Of heb je eerder nood aan een kapitaalsinjectie voor persoonlijke doeleinden?

ING kan jou alvast helpen met al deze bovengenoemde zaken. Ons kantoor is gevestigd in Brussel en we zijn actief in alle regio’s in België. We hebben ondertussen zo’n 10 jaar ervaring in het vak vergaard, waardoor we de ideale partner zijn om mee samen te werken.

Aangezien we te maken hebben met geldkwesties en we die verantwoordelijkheid niet zomaar aan iedereen kunnen toevertrouwen, is het voor de hand liggend dat al onze werkkrachten eerst de juiste opleiding gevolgd moeten hebben alvorens ze bij ons aan de slag kunnen gaan.

Verder scholen we ons op regelmatige basis bij, zodat we steeds up to date zijn met de nieuwste ontwikkelingen en we de best mogelijke service aan onze klanten kunnen verlenen.

Heb je nog vragen na het lezen van bovenstaande info? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en aanvraag te doen voor een gratis offerte.

Ons enthousiaste team van werknemers staat met de glimlach voor je klaar en zal er werkelijk alles aan doen om jouw persoonlijke belangen zo goed mogelijk te behartigen.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan tien jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan tien jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


ING kan jou een helpende hand bieden op het gebied van leningen, zoals bijvoorbeeld met een auto- of woonlening. We beseffen maar al te goed dat zaken zoals een woonlening een serieuze hap uit je budget nemen en dat je daarvoor de meest voordelige lening wil afsluiten. Bij ons kan dat, want wij zetten steevast de meest interessante tarieven op een rijtje.

We zijn er zeker van dat je altijd een formule zal terugvinden die je kan bekoren, of het nu gaat om een vaste of variabele rentevoet of een looptijd van pakweg 10 of 20 jaar.

Ook voor autoleningen werken we volgens een gelijkaardig stramien. Jij bepaalt zelf het bedrag (minstens 1300 euro) en de looptijd van de lening, het type (normaal of eco) en de leeftijd van het voertuig. Als je kiest voor een ecologische auto, krijg je een scherpe interestvoet aangeboden. Bovendien is de lening perfect online aan te vragen.

Pensioensparen behoort eveneens tot ons takenpakket. Het is zeker interessant om te overwegen om te starten met sparen voor later, want er zijn verschillende voordelen aan verbonden:

 • Je stelt je toekomst veilig
 • Je kan jaarlijks tot wel €990 aftrekken via de belastingen met daarop 30% belastingvermindering
 • Je beschikt over een lage instapkost

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Ing
Marnixlaan 24 
B-1000 Brussel, Belgium
BTW: 0
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.