Welkom bij ING Professional Banking

Over ons


Ben je op zoek naar de geknipte bank om je financiële belangen te behartigen? Dan heb je die met ING Professional Banking reeds gevonden!

Onze onderneming is gespecialiseerd in financiën en is gevestigd in Brussel. We zijn actief in alle regio’s over heel België. Dankzij onze ervaring op zowel nationaal als internationaal niveau zijn we doorheen de jaren opgeklommen tot een gereputeerde speler in het bankwezen.

Om je op financieel vlak te laten bijstaan, is het uiteraard van het grootste belang dat dat gebeurt door mensen die de juiste opleiding genoten hebben. We zijn er ons namelijk ten volle van bewust dat dit een enorme verantwoordelijkheid met zich meebrengt.

Daarbovenop kunnen onze werknemers zich steeds beroepen op de nodige ervaring. Combineer die vakkennis en expertise met een professionele en vlotte service en je hebt de perfecte mix gevonden om je project aan ons toe te vertrouwen en te doen slagen.

Indien er nog bepaalde zaken onduidelijk zijn, hoef je in geen geval te twijfelen om contact met ons op te nemen en een gratis offerte aan te vragen. Ons team van experts weet van wanten en zal er als het ware op gebrand zijn om jou zo goed mogelijk te vertegenwoordigen.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 10 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 10 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Het aanbod aan diensten bij ING Professional Banking is enorm uitgebreid. Zo helpen we je met al je professionele projecten en het beheer van al je dagelijkse zaken zoals inkomende betalingen, e-banking met de mogelijkheid om documenten online te ondertekenen of zelfs internationale betalingen.

We kunnen je garanderen dat we volledig mee zijn met de digitale uitdagingen die dezer tijden heersen. Hiervoor stellen we onze ontwikkelingen dag na dag bij om zo goed mogelijk aan al je noden te beantwoorden. We richten onze diensten op 4 specifieke gebieden:

  • Het belang van duidelijkheid en gemak: we willen dat onze diensten voor iedereen toegankelijk zijn
  • Beschikbaarheid: onze diensten zijn altijd en overal toegankelijk
  • Voortdurende verbetering van ons aanbod: om aan te sluiten bij de trends en behoeften van onze tijd, doen we er alles aan om je een innovatieve en optimale dienstverlening aan te bieden
  • Relevante informatie: we willen informatie delen die je aanbelangt en die strookt met je verwachtingen

Regio ' s van de activiteit




Adres
ING Professional Banking
Marnixlaan, 24
1000 Brussel, België
BTW: 0403.200.393
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .