Welkom bij ICS SERVICES

Over ons


Klanten die problemen hebben om hun schulden af te betalen of simpelweg afbetalingen aan hun laars lappen, het is helaas een al te vaak voorkomend fenomeen.

Wil je dit voortaan van meet af aan een halt toe roepen? Dan reikt ICS Services je hiervoor de hand. Wij zijn al meer dan 15 jaar de referentie voor grote en kleine ondernemingen wat incasso en dunning procedures betreft. Onze firma is gelegen in Antwerpen en wij bedienen de regio’s Antwerpen, Limburg en Oost-Vlaanderen.

De best mogelijke service verlenen staat bij ons centraal. Ons volledige team staat gekenmerkt voor z’n vakkundigheid en communicatievaardigheden. Ze zijn stuk voor stuk in staat om de meest complexe dossiers af te handelen. Een uitermate professionele houding ten aanzien van zowel klant als debiteur mag hierbij uiteraard niet ontbreken.

We raden je zeker aan om vandaag nog de test te doen en een gratis offerte aan te vragen. Onze enthousiaste werknemers staan met de glimlach voor je klaar en staan als het ware te popelen om een oplossing op maat uit te werken die volledig beantwoordt aan jouw persoonlijke wensen en noden.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


ICS Services concentreert zich voornamelijk op de inning van zakelijke invorderingen op binnenlandse en buitenlandse debiteuren. Als je dat wenst, zorgen we voor een dunning procedure op maat vanaf de factuur tot de inning. Een dunning procedure wil zoveel zeggen als een aanmaning/betalingsherinnering per aangetekend schrijven.

Bovendien geven we je te allen tijde updates over de financiële toestand van de klant aan de hand van een uitgebreide en transparante rapportage zonder dat hier verplichtingen aan verbonden zijn.

Onze diensten verlopen vlot en de prijs wordt altijd op voorhand afgesproken. Wij handelen volgens het no cure no pay principe. Wij stellen steeds als doelstelling voorop om je cashflow te verhogen en je financiële diensten voor een groot deel van je weg te nemen.

Ambitieuze ondernemingen die zichzelf op de kaart willen zetten en alsmaar competitiever voor de dag willen komen focussen zich liefst op de essentie, of beter gezegd op hun core business.

Bij ICS Services kunnen we ons perfect voorstellen dat er minder aandacht besteed wordt aan facturatie en betalingsopvolgingen en dergelijke. Daarom is het niet meer dan logisch dat je die zaken uitbesteed. Onze core business is namelijk om jou financieel sterker voor de dag te laten komen.

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
ICS SERVICES
Noorderlaan 98 B 29 
B-2030 Antwerpen, Belgium
BTW: BE0436.209.493
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.