Welkom bij Heymans Construct

Over ons


Heymans Construct is een bedrijf dat gespecialiseerd is in algemene bouwwerkzaamheden, aan nieuwe of gerenoveerde eigendommen. Wij doen aan isolatie, dakbedekking, binnenrenovatie, vochtbestrijding, timmerwerk, grondwerken en tuinaanleg. Ons bedrijf is gevestigd in Evergrem en is vooral actief in Oost- en West-Vlaanderen.

Doe een beroep op ons voor diverse diensten

Isolatiewerkzaamheden

Een slecht geïsoleerd huis is een bron van hoog energieverbruik. Met goede isolatie kunt u dit verlies tegengaan en het welzijn in uw huis verbeteren. Doeltreffende isolatie kan uw energiefactuur met wel 35% doen dalen. Bovendien verhoogt u de waarde van uw woning door het energieprestatiecertificaat (EPB) te verbeteren, een certificaat dat verplicht is voor het verkopen of verhuren van uw woning.

Dakwerkzaamheden

Heymans Construct komt tussen om uw dak te reinigen en te isoleren. Het onderhoud is noodzakelijk om de waterdichtheid te behouden en het verschijnen van mos te voorkomen. U beperkt ook het energieverbruik van uw woning.

Behandeling van vocht

Vochtigheid is een bron van schimmels en zwammen die uw huis en uw gezondheid aantasten. Wij analyseren de ontwikkeling en herstellen, indien nodig, het beschadigde beton. Wij treden ook op tegen de problemen van capillaire opstijging, die de ontwikkeling van salpeter kan veroorzaken.

Timmerwerk

Wij garanderen de installatie van ramen en deuren die aan uw eigendom zijn aangepast. Een professionele installatie garandeert een efficiënte waterdichting, die essentieel is om uw woning goed geïsoleerd te houden.

Interieur renovatie

Wij zijn ook gespecialiseerd in de bouw van keukens, badkamers en sanitaire voorzieningen. Meer in het algemeen leggen wij tegels en behang in al uw kamers en voeren wij het nodige schilderwerk uit. Wij garanderen u een verzorgd en esthetisch werk voor een langdurig resultaat.

Grondwerken en buitenaanleg

Wij begeleiden u bij uw grondwerkprojecten. Deze structurele werkzaamheden stellen ons in staat uw terrein te stabiliseren en voor te bereiden op de aanleg van een zwembad, een vijver of zelfs een oprijlaan. Er kan ook een waterafvoersysteem worden opgezet, dat is aangepast aan de configuratie van uw terrein. Na deze werkzaamheden voeren wij landschapswerkzaamheden uit om uw tuin te verfraaien. Wij plaatsen ook omheiningen, belangrijk om uw terrein af te bakenen en te beveiligen.

Neem contact met ons op en ontvang binnen 48 uur een antwoord

Met zijn jarenlange ervaring is ons bedrijf momenteel erkend voor zijn talrijke constructies en renovaties. Wij stellen onze deskundigheid tot uw beschikking om te luisteren naar uw behoeften, en maken een gratis prijsopgave voor al uw projecten.


Verdiensten


Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Heymans Construct
Ooievaarstraat 7 
B-9940 Evergem, Belgium
BTW: BE0724778753
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.