Welkom bij Hexadata

Over ons


Heb je nood aan een degelijke telecom- en netwerkinfrastructuur? Dan is Hexadata de partner die je zoekt! Onze firma heeft z’n vestiging in Kasterlee en we zijn werkzaam in de regio’s Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant. Doorheen de jaren zijn we uitgegroeid tot een vaste en betrouwbare kracht in de sector.

Gezien de complexiteit van de klussen die we uitvoeren, hebben we enkel mensen in dienst die de juiste opleiding hebben genoten. Onze werknemers combineren vakmanschap met de nodige ervaring zodat ze alle werken tot een goed einde kunnen brengen. Verder scholen we ons op gepaste momenten bij om weer helemaal mee te zijn met de nieuwste ontwikkelingen op de markt.

Zie je het zitten om met ons in zee te gaan, maar heb je nog een laatste duwtje in de rug nodig? Twijfel dan zeker niet om contact met ons op te nemen en een gratis offerte aan te vragen.

Dan bekijken we samen wat we je te bieden hebben en zoeken we uit hoe we ervoor kunnen zorgen dat we volledig aan jouw persoonlijke wensen en noden kunnen voldoen.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 10 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 10 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Hexadata is gespecialiseerd in telecom- en netwerkinfrastructuur. We bieden jou de volgende specifieke diensten aan:

  • Datanetwerken
  • Glasvezel
  • Telecom
  • Field Services

Onze eerste dienst heeft betrekking op datanetwerken. De basis voor alle communicatie zit ‘m in de bekabeling. Telefoonverkeer, uitwisseling van e-mails of bestandsoverdrachten: alles verloopt via dezelfde kabel. Bekabeling van topkwaliteit is een must gezien applicaties steeds meer bandbreedte gebruiken en de snelheden op het netwerk blijven stijgen, waardoor het signaal alsmaar kwetsbaarder wordt.

Hiervoor zijn enkel de beste materialen goed genoeg, geïnstalleerd door onze vakmannen. Bovendien bieden we je een garantie van 25 jaar op al onze geplaatste producten. Onze diensten beperken zich overigens niet tot het project zelf. Ook na afronding blijven wij ter beschikking voor eventuele vragen.

Glasvezel is een van de bekabelingstypes die we in de aanbieding hebben. Deze soort bekabeling komt perfect van pas wanneer de afstand te lang is of wanneer de gehanteerde technologie het nodig acht. Bij elke omgeving hoort een specifiek type en in de keuze voor het juiste type staan onze specialisten je met raad en daad bij.

Telecom blijft cruciaal in elk bedrijf, zowel via de vaste lijn als via de gsm. Iedereen moet ten allen tijde bereikbaar zijn. Wij nemen de vervanging van je oude systeem voor onze rekening en maken het mogelijk om verschillende types te combineren.

Onze Field Engineers houden het bij de Field Services niet enkel op de uitvoering van taken die vooraf afgesproken zijn. Ook helpen ze de klant om complexe problemen op te lossen zodat ze op die manier kostbare tijd kunnen besparen.

Ten slotte behoren draadloze netwerken (ook tussen gebouwen en locaties) en de beveiliging ervan eveneens tot onze aangeboden diensten.

Activiteiten


Regio ' s van de activiteit




Adres
Hexadata
Olensteenweg 12
2460 Kasterlee, België
BTW: BE 0811.758.851
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .