Welkom bij Hexacom

Over ons


Bij Hexacom, sinds recent onderdeel van BKM, leveren we u flexibele ICT oplossingen op maat. Een bedrijf moet vandaag steeds kunnen rekenen op de ondersteuning van een efficiënte ICT-omgeving om succesvol te zijn. Reken daarom op BKM.

Na een grondige analyse van uw huidige infrastructuur stellen we oplossingen voor die op maat van uw behoeften en budget zijn. Wij hebben de kennis en vakkundigheid in huis om alles efficiënt te implementeren.

Zo kan u ten allen tijden optimaal gebruik maken uw ondersteunende ICT-infrastructuur. Daarnaast staan wij natuurlijk altijd paraat om u verder te helpen. U beslist de optimale formule voor u bedrijf, en kan vervolgens genieten van onze professionele infrastructuur en diensten.

BKM is powered by Orange. Door onze krachten te bundelen bieden wij op-en-top kwaliteit en uiterst sterke vakkennis. Daarin ligt de basis voor de sterkte van onze oplossingen voor ICT-infrastructuur en connectiviteit.

We zijn actief België en komen graag meer te weten over uw situatie voor oplossingen op maat. Vraag daarom hier uw gratis en vrijblijvende offerte aan!


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan tien jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan tien jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Hexacom, nu BKM, is gespecialiseerd in vier domeinen, elk gericht om uw bedrijf een sterke ICT infrastructuur alsook een onberispelijke connectiviteit te bezorgen.

Communicatie- en samenwerkingsoplossingen

Wij stellen alles in het werk om u de meest optimale oplossing te bezorgen voor vlotte en efficiënte communicatie tussen uw werknemers onderling alsook tussen uw werknemers en klanten, leveranciers of andere partners.

Zo bent u verzekerd op goede samenwerk, essentieel voor de groei van uw bedrijf! Aan u de keuze: wilt u een cloud-oplossing, een oplossing waarbij de infrastructuur zich in uw bedrijf bevindt of een hybride oplossing. Het kan allemaal.

IT-oplossingen

Uw werknemers worden steeds mobieler, data moet steeds beter beschermd worden, websites en applicaties moeten constant up-to-date zijn, enz. Het is heel wat om te bolwerken. Doe daarom beroep op het persoonlijk advies van onze specialisten. Dat is al een grote zorg minder!

Documenten en visuele oplossingen

Van kopieerapparaten, multifunctionele printers, scanners en faxtoestellen tot projectors en een interactief whiteboard: bij ons kan u alles wat u nodig heeft voor een efficiënte bedrijfscultuur vinden. Een handig en gebruiksvriendelijk beheersysteem voor elektronische documenten? You name it, we got it!

Connectiviteitsoplossingen

Werknemers willen vandaag steeds meer vanuit thuis werken. Sinds de start van de Corona-pandemie, blijft dit misschien wel het nieuwe normaal. Daarvoor hebben we niet alleen de juiste apparaten nodig maar ook sterke connectiviteit.

Wat is er slechter voor de werksfeer dan steeds met een haperend videobeeld te maken te krijgen tijdens een vergadering? Een kostenefficiënt, veilig én performant netwerk is daarom de toekomst voor elk bedrijf. Wij zorgen ervoor dat al uw apparaten, werknemers alsook programma’s en applicaties steeds naadloos met elkaar in verbinding staan!

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Hexacom
Gorislaan 49 
B-1820 Steenokkerzeel, Belgium
BTW: 0465 870 214
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.