Welkom bij Group Brepoels

Over ons


Group Brepoels is een specialist op vlak van alarm- en camerabewaking. Wij zijn een bedrijf met een grote fascinatie voor de allernieuwste technologie. Met ons eigen onderzoek- en ontwikkelingsafdeling willen wij ons privé en zakelijk cliënteel helpen om veiliger en slimmer te werken. Dit doen wij door zelf steeds nieuwe technologieën en toestellen te onderzoeken. Wij zijn iedere dag bezig met nieuwe toepassingen die uw veiligheidssysteem optimaliseren. U zal bovendien ook een beter inzicht verwerven in het menselijk verkeer op alle locaties van uw onderneming!

Ons bedrijf is ontstaan uit passie voor de persoonlijke veiligheid van iedereen en daarom garanderen wij deze veiligheid ook voor de volle 100%. Ons doel? Er uiteraard voor zorgen dat u altijd veilig bent, maar daarbovenop laten wij u in uw bedrijf of privédomein gebruik maken van de meest recente technologie! Bij ons kan u zich verwachten aan een familiale onderneming met toegewijde medewerkers en een onderneming die klantenservice oprecht serieus neemt. Dankzij ons vakmanschap en ervaring bent u bij ons aan het juiste adres!


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan 6 maanden actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is al meer dan 6 maanden actief op het Bobex netwerk.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Specialisatie


Zij bieden intelligente oplossingen door gebruik te maken van de nieuwste technologie en deze ook te benutten voor hun toestellen en systemen. Deze oplossingen hebben bovendien veel toepassingsmogelijkheden die allemaal in uw voordeel kunnen spelen.  

 • Bewaking & Monitoring: droomt u soms over klassieke camerabewaking met de nieuwste technologie? Dan bent u bij hen aan het juiste adres! Heeft u reeds geïnvesteerd in een camerasysteem of bent u al toe aan vernieuwing? Op basis van uw behoeften wordt er ijverig gezocht naar een gepaste oplossing die vernieuwend, betrouwbaar en stabiel is! Voorbeelden van hun diensten zijn onder anderen: crowd monitoring, nummerplaatherkenning, personeel monitoring, hard hat detectie, klantentelling en rook & branddetectie.
 • Gezichtsherkenning: zij hanteren een biometrische techniek die ook kan dienen als identificatiemethode, dankzij een slimme cameratechnologie. Zij zorgen ervoor dat u meer inzichten verkrijgt in het non-verbaal gedrag van uw klanten en meetbare informatie zorgt er op die manier voor dat de winkelbeleving geoptimaliseerd wordt. In een tijdperk waarin er een sterke opkomst van e-commerce is, is een innovatie gelijk deze van essentieel belang.
 • Geavanceerde WIFI & netwerksystemen: dankzij hun performante en stabiele infrastructuur, zal u 100% tevreden zijn. De state-of-the-art infrastructuur die u als bedrijf nodig heeft om een grote hoeveelheid gegevens te verwerken en te versturen, wordt door Group Brepoels voorzien. Zij zorgen voor de selectie, de plaatsing en het onderhoud van deze infrastructuur. Dankzij hun kan u genieten van optimaal presterende toestellen/systemen en betrouwbare en snelle informatie.
 • Online, altijd en overal: Group Brepoels zorgt ervoor dat u altijd en overal permanente toegang heeft tot al uw veiligheids- en monitoringsystemen. Zij bieden bovendien ook 24/7 support, zodat u ieder moment van de dag bij hen terecht kan indien het nodig is. Een topservice dus! 

Group Brepoels is veel meer dan slechts een alarm- en camerabewaking professional. Wacht daarom niet langer en ervaar hun passie en expertise in levende lijven! Vraag hier onmiddellijk een gratis en vrijblijvende offerte aan. 

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0

Certificaten / Awards


Onderneming vergund voor het exploiteren van een bewakingsonderneming met ondernemingsnummer (IBZ) 0478.243.652

Beoordelingen 

Romina  G .

19/01/2021    Genk


Project : Alarmsysteem te Genk
Beoordeling : Zeer goede uitleg
PETER  N .

20/11/2020    Antwerpen


Project : Alarmsysteem voor een appartement in Antwerpen
Beoordeling : Maakt snel offerte op
Adres
Group Brepoels
Via Media 4 
B-3500 Hasselt, Belgium
BTW: BE0672750428
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.