Welkom bij Graydon Collections NV

Over ons


Heeft u het soms moeilijk om de bomen door het bos te zien tussen alle data dat uw bedrijf verzameld? Bij Graydon helpen we uw bedrijf deze enorme hoeveelheden data om te zetten in relevante, up-to-date informatie. Op die manier verwerft u economische, financiële en commerciële inzichten kunnen die helpen bij het maken van zakelijke beslissingen. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf als klant zo goed mogelijk geïnformeerd is voor beslissingen moeten worden gemaakt. De informatie die Graydon u bezorgt geeft een volledig beeld van alle opportuniteiten voor uw bedrijf alsook alle risico’s die uw bedrijf loopt.

We helpen uw bedrijf dus niet alleen groeien maar identificeren, beoordelen en beheersen ook de risico’s voor onze klanten. Zo beschermen we u ten allen tijden tegen imagoschade. Door u te helpen bij het identificeren van hun marktopportuniteiten verbetert u op een geïnformeerde en berekende manier uw concurrentiepositie. Tenslotte behoort creditmanagement ook tot ons takenpakket.

Wij vinden transparantie enorm belangrijk want openheid zorgt voor vertrouwen in de zakenwereld. Wij zijn er rotsvast van overtuigd dat wij uw bedrijf van een stabiele toekomst kunnen verzekeren.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan tien jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan tien jaar actief op het Bobex netwerk!

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Bij Graydon bezorgen we u:

Scores & inzichten

Getoetst aan de realiteit geven we u mee wat “de kans is dat …”. Zo krijgt u onmisbare informatie voor een krachtige bedrijfsstrategie. Uit data op zich is het namelijk onmogelijk zaken af te lezen. Wij bezorgen u de inzichten die u eruit kunnen worden afgeleid. Het zijn die inzichten die strategisch het verschil maken.

Door deze in de vorm van scores en predictiemodellen te presenteren kan uw bedrijf efficiënter werken en een bloeiende toekomst uitbouwen. U mag van ons betaalscores, multiscores, groeiscores, activiteitscores, kredietadvies en discontinuïteitscores verwachten.

Data-integratie

De juiste beslissing nemen kan natuurlijk enkel wanneer u over de meest recente en actuele data beschikt. Onze application programming interface (API) integreren up-to-date bedrijfsdata meteen in uw vertrouwde systemen.

Risk & compliance

Wilt u zeker zijn dat u snel voldoet aan steeds strengere wetgeving? Door uw klanten en prospecten grondig en op uniforme wijze te screenen kan u risico’s en imagoschaden voorkomen. De stappen voor audit trail worden ook automatisch vastgelegd.

Creditmanagement

We bieden u alle tools om de financiële gezondheid van uw klanten en prospecten op individuele basis te bekijken. U kan dezelfde tools gebruiken om volledige klantenportefeuilles permanent op te volgen, zowel nationaal als internationaal en zowel voor grote en kleine gebruikers. U kan kiezen voor sporadische consultaties of voor volledige integratie in uw vertrouwde systemen!

Marketing-bedrijfsinformatie

Marketinginformatie is essentieel voor uw bedrijf om te kunnen groeien. Zonder deze inzichten en kennis kan u onmogelijk succesvolle strategieën ontwikkelen of projecten optimaal realiseren. Graydon verzekerd u dat uw bedrijf steeds kan rekenen op volledige en up-to-date gegevens.

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0

Beoordelingen 

Jurgen  V .

24/08/2015    Zottegem


Project : Incassobureau te Zottegem
Beoordeling : Goed
Adres
Graydon Collections NV
Uitbreidingstraat 84 bus B3 
2600 Berchem, Belgium
BTW: 0553.905.434
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.