Welkom bij Gobert Advocaten/Avocats/Lawyers

Over ons


Klanten die hun rekeningen niet willen betalen, het is jammer genoeg een probleem dat al te vaak de kop opsteekt. Gelukkig weten we daar bij Gobert Advocaten wel raad mee. Sinds 2015 zijn we gespecialiseerd in incasso, oftewel het innen van openstaande vorderingen.

Elke onbetaalde rekening zal voor een fractie van het bedrag door ons in orde worden gebracht. We zijn actief in heel Vlaanderen en Brussel en ons kantoor is gevestigd in de Gentse deelgemeente Sint-Denijs-Westrem. Wat begon als eenmanszaak, is inmiddels uitgegroeid tot een dynamische groep van 10 juristen en advocaten. Efficiëntie, kwaliteit, passie, adviesverlening waarbij we proberen te vermijden dat er verliezers zijn, bemiddeling en processen is waarvoor we bekend staan.

Heb je vragen? Twijfel zeker niet om ons te contacteren en een offerte aan te vragen. Op die manier kunnen we samen de verschillende mogelijkheden bekijken en op zoek gaan naar een gepaste regeling.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 10 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 10 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Mensen die hun facturen niet betalen, daar is niemand mee gebaat. En jij al zeker niet als het betrekking heeft op jouw bedrijf. Wanneer je te maken krijgt met wanbetalers, mag je dat niet laten aanslepen en is het zaak om onmiddellijk te reageren. Voor dergelijke zaken kan je ons contacteren en je beroepen op onze deskundige hulp.

Wij nemen jouw probleem van wanbetalers over en manen de personen in kwestie aan om de openstaande schuld te vereffenen. Moest blijken dat ook dat geen zoden aan de dijk brengt, dan moeten we overschakelen op een solvabiliteitsonderzoek. Daarbij gaan we dieper in op het persoonlijke dossier en proberen we te achterhalen of de wanbetaler in staat is om de factuur al dan niet af te betalen. Afhankelijk van wat het onderzoek oplevert, is het mogelijk dat er overgegaan moet worden tot een gerechtelijke procedure.

Wat we met incasso vooral proberen te bereiken, is om voor een correcte prijs en met in eerste instantie een zachtere aanpak het geschil uit te klaren. Enerzijds werkt het kostenbesparend en anderzijds zorgt het ervoor dat de voortzetting van je commerciële relaties niet in het gedrang komt.

Activiteiten


Regio ' s van de activiteit




Adres
Gobert Advocaten/Avocats/Lawyers
Kortrijksesteenweg 1125
9051 Gent - St. Denijs-Westrem, België
BTW: 0821902378
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .