Frankeermachine

Frankeer sneller en goedkoper met een frankeermachine

Verstuurt u veel post? Met een frankeermachine frankeert u in een handomdraai én aan een goedkoper tarief.

Goedkoper frankeren
U kunt kiezen voor het goedkope non-priortarief. Zo bespaart u tot 30% op uw verzendingen.

Tijdwinst
Frankeren gaat een stuk sneller en u hoeft niet meer in de wachtrij te staan in het postkantoor.

Geen overfrankeringen
Dankzij een ingebouwde weegschaal frankeert u steeds het juiste bedrag.

Bespaar geld en tijd met een frankeermachine

De overstap naar een frankeermachine is een goede investering. Vaak krijgen we echter de vraag vanaf wanneer zo’n investering wel of niet nuttig is. De kost van een frankeermachine is snel terugverdiend. Zo hoeft u alvast nooit meer naar het postkantoor te lopen om postzegels te halen. Maar over het algemeen is de machine rendabel voor uw bedrijf wanneer…

… u meer dan 15 zendingen per dag doet

Indien uw onderneming meer dan 15 zendingen per dag verstuurt, is een frankeermachine sowieso rendabel. Ook bij minder zendingen kan een frankeermachine rendabel zijn dankzij het verminderde non prior tarief.

… u grote hoeveelheden in één keer verzendt

Met een frankeermachine kan u genieten van het non prior tarief. Hierdoor kunt u tot 30% besparen wanneer u een frankeermachine aankoopt. Zo is het voor bijna elke onderneming een goede investering om een frankeermachine aan te kopen.  

Een investering in een frankeermachine zal uw bedrijf een heel pak tijd en geld besparen. Vul onze vragenlijst in en ontvang vrijblijvende offertes voor een frankeermachine.

 Frankeermachine nodig?
Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes
  • Non-prior tarief: Met een frankeermachine kan u nog steeds genieten van het Non-Prior-tarief. Daarmee kan u een hoop geld besparen.
  • DPM-frankeerstempel: DPM (Digital Post Mark) is een uitbreiding van de klassieke frankeerstempel. Naast de standaardstempel wordt er een streepjescode gedrukt.
  • FOLLS:  FOLLS (Franking On Line Loading System) is het system waarmee u uw frankeermachine via het internet kan opladen. 24u op 24, zeven dagen op zeven.
  • Identificatienummer: Als u gebruik gaat maken van een frankeermachine hebt u een identificatienummer. Dit bestaat uit vier letters en vijf karakters (zoals bijvoorbeeld: BEHM16Y4H)
  • Internationale frankering: Ook internationale zendingen kan je Frankeren met een frankeermachine.