Welkom bij Frama Belgium

Over ons


We zijn Frama, je partner in post. Wij vormen de schakel tussen de verzender en de ontvanger in KMO's en bieden gebruiksvriendelijke oplossingen aan voor postverzending, verwerking en persoonlijke communicatie. Je kan ons vinden in Groot-Bijgaarden, maar we zijn actief in heel België. 

Van de kleinste brief tot het grootste pakket, van direct mail tot crossmediale campagne en van express zending tot verpakkingsmateriaal. Bij Frama is je post in goede handen. Als dochterbedrijf van Frama AG Zwitserland en met meer dan 40 jaar ervaring zijn we marktleider op vlak van frankeermachines. We staan echter niet stil. We gaan steeds op zoek naar manieren om te innoveren en we zoeken naar de beste en meest duurzame oplossingen voor de verwerking van post. Natuurlijk beperken we ons niet tot post alleen, we bieden een reeks digitale communicatiediensten aan en verzorgen de verwerking van pakketten. 

Naast het leveren van frankeermachines werken we samen met onze klanten. Je kan op ons rekenen voor je digitale communicatie, post- en pakkettenverwerking en all-round service. 

Met Frama haal je meer uit je post. Bekijk ons aanbod en vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

 


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan tien jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan tien jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Met Frama organiseer je je postverwerking en communicatie vlot en zonder zorgen. In ons aanbod vind je alle producten, diensten en machines die de verwerking van post en communicatie vergemakkelijken. 

Frankeermachines

Met de frankeermachines bereid je efficiënt je post voor op verzending voor een vast bedrag per maand. Met onze Frama+ frankeermachine bespaar je wel 26% op je portokosten. Bovendien zijn onze frankeermachines gecertificeerd door Bpost en is de maandelijkse kost inclusief inkt en onderhoud. Afhankelijk van de noden van je bedrijf bieden we verschillende abonnementen aan. 

Naast onze Frama frankeermachines vind je in ons aanbod ook omslagvulmachines en vouw- en sluitmachines om de verzending van je post nog vlotter aan te pakken. Je hoeft geen tijd meer te verliezen met je post. Met Frama kan het allemaal automatisch en vlot.

Mails en communicatie

Met Frama Parcel verzend je eenvoudig en snel je pakketten. Je print zelf een label uit en je kan online je pakjes aanmelden voor verzending. Je kan met Frama parcel besparen op portokosten en je houdt een overzicht over de status van je pakketten.

Zoek je een manier om aangetekende brieven digitaal te sturen? Met RMail kan je aangetekende en versleutelde e-mails sturen. Het is eenvoudig, ecologisch én veilig. 

Verder kan je via onze softwarediensten alle verzendingen opvolgen en het overzicht bewaren. Natuurlijk kan je de instellingen van je frankeermachine personaliseren voor een extra professionele look.

Op zoek naar een partner voor je post en pakketten? Contacteer ons en vraag een offerte aan.

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Frama Belgium
'T Hofveld 6 B1 
B-1702 Groot-Bijgaarden, Belgium
BTW: BE423.969.776
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.