Welkom bij Fly By Wire

Over ons


Zou je voortaan je in- en uitgaande telefoonoproepen beter willen beheren? Dacht je hierbij misschien specifiek aan VOIP-telefonie? Dan hoef je alvast niet verder te zoeken, want met Fly By Wire heb je de verdeler hiervan reeds gevonden!

Wij zijn namelijk gespecialiseerd in telefooncentrales en VOIP-telefonie. Onze onderneming is gevestigd in Sint-Andries en we zijn actief in de regio’s Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en West-Vlaanderen.

Ondertussen hebben we maar liefst 20 jaar ervaring het vak vergaard, wat van ons de speler bij uitstek maakt waaraan je je klussen met een gerust gemoed kan toevertrouwen.

Bij Fly By Wire dragen we de tevredenheid van de klant hoog in vaandel. We proberen altijd een zo goed mogelijke verstandhouding uit te bouwen met ons klantenbestand en koesteren hierbij de aspiratie dat ze ook na die ene klus een beroep blijven doen op onze diensten.

Daarom werken we uitsluitend met personeel dat de juiste opleiding gevolgd heeft en over een minimum aan ervaring kan beschikken. Daarnaast scholen we ons te gepasten tijde bij.

Op die manier weten we perfect waaraan we ons kunnen verwachten en kunnen we tijdig inspelen op eventuele onverwachte wendingen.

Kan hetgeen we je te bieden hebben je in grote mate bekoren, maar volstaat dat voorlopig niet om je over de streep te trekken? Twijfel in dat geval niet om ons te contacteren en een gratis offerte aan te vragen.

Onze experts staan te popelen om samen met jou aan de slag te gaan en een oplossing op maat uit te werken die optimaal voldoet aan jouw persoonlijke verlangens.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan tien jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan tien jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Bij Fly By Wire houden we ons voornamelijk bezig met telefooncentrales en VOIP-telefonie. Onze uitgevoerde werken gaan overigens hand in hand met materialen van topkwaliteit, een strak tempo en eerlijke prijzen.

Een goede telefooncentrale kan bij wijze van spreken wonderen verrichten. Enerzijds bel je aan een goedkoper tarief en anderzijds mis je geen enkele oproep.

Of je nu een groot bedrijf runt of eerder een kleine kmo: voor elk bedrijf hebben wij de geknipte telefooncentrale in de aanbieding!

VOIP-telefonie is een manier van telefoneren die zeker en vast de moeite waard is. Je spaart tot 30% uit op nationale oproepen en tot wel 60% op internationale oproepen.

Het vergt bovendien geen grote investeringen en het aantal lijnen is meteen en relatief eenvoudig uit te breiden. Waar wacht je nog op om over te gaan tot actie?

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Fly By Wire
Diksmuidse Heerweg 22 Bus 1 
B-8200 Sint-Andries, Belgium
BTW: BE0887.686.689
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.