Welkom bij Flanderijn Incasso

Over ons


Heb je veel klanten met achterstallige facturen? Wij zijn Flanderijn, een incasso- en gerechtsdeurwaardersorganisatie met veertien vestigingen en zeshonderd medewerkers. Wij bestaan al sinds het jaar 1948, wij komen uit Rotterdam, het bedrijf behoort tot de top 2 van Nederland en wij zijn bovendien een van de oudste die nog actief zijn!

Flanderijn Incasso, slechts een onderdeel van Flanderijn, focust zich op debiteurenbeheer en incasso voor organisaties in België. U, als Belgisch bedrijf of organisatie, wordt door ons ondersteund en geholpen met uw betalingsbeheer en het incasseren van openstaande vorderingen. U kan zich verwachten aan een oplossingsgerichte aanpak, een persoonlijke en zorgeloze service en een schitterend eindresultaat. Wij maken het bovendien mogelijk om het gehele incassotraject te verzorgen binnen ons bedrijf, van sommatie tot uitvoering. Dit is mogelijk dankzij ons wereldwijd netwerk van partners

Waarin onderscheiden wij ons? Ons grootste doel is namelijk om een aanpak te hanteren die grotere schulden en onnodige kosten voor de schuldenaren vermijdt. Tenslotte beschikken wij ook nog over een gerechtsdeurwaarder die kan worden ingeschakeld moest een betaling toch niet lukken. 

Ons bedrijf biedt de volgende diensten aan:

  • Facturatie en pre incasso
  • Minnelijke incasso
  • Gerechtelijke incasso
  • Debiteurenbeheer
  • Gerechtelijke uitvoering

Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 10 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 10 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Flanderijn Incasso onderscheidt zich a.d.h.v. de volgende aspecten:

  • Organisatie: het personeelsbestand van Flanderijn Incasso is ongelofelijk divers, ze bestaat namelijk uit gerechtsdeurwaarders, toegevoegde gerechtsdeurwaarders, juristen, (senior) incassomedewerkers, stafmedewerkers en facilitaire medewerkers. Een hele boel dus! Daarnaast zijn er nog vier gerechtsdeurwaarders en één oud-gerechtsdeurwaarder die verantwoordelijk zijn voor de directie van het bedrijf. Van hoogstaande kwaliteit gesproken …
  • Samenwerkingsverbanden: als bedrijf vinden zij het belangrijk dat schuldenaren met bemiddelbare schulden niet in een minnelijk of wettelijk schuldhulpverleningstraject belanden. Zij bieden dan ook een vroegtijdig interventie- en regietraject aan dat zo een situatie moet voorkomen. Verder zijn er nog een heel aantal diensten die zij voorzien, maar deels ook dankzij de samenwerking met andere bedrijven. Deze bestaan onder anderen uit de volgende: Client Control, Career Control, Onguard, Mercury, My Financial Support, schuldzorg, en tenslotte ook nog CCN.
  • Kwaliteit: een eigen kwaliteitsmanagementsysteem is een aspect waarmee zij zich zeker en vast onderscheiden van de concurrentie. In dit eigen systeem zitten enkele aanvullende kwaliteitsnormen bevat, waaronder De Normen voor Kwaliteit van de Koninklijke Beroepsorganisaties van Gerechtsdeurwaarders (KBvG), de ISO 9001:2015 en de ISAE 3402. Dit kwaliteitssysteem presteert ongetwijfeld beter dan de gangbare normen in de sector en dit wordt ook jaarlijks bevestigd door externe auditors.
  • Duurzaam ondernemen: ook dit is een belangrijk aspect voor hun en vertalen zij namelijk door het Keurmerk Sociale Onderneming in bezit te hebben. Maatschappelijk, verantwoord en betrokken ondernemen wordt binnen deze onderneming dus heel serieus genomen!

Kies voor een bedrijf dat alles heel serieus neemt, zoals uw tevredenheid, maar ook ieders verantwoordelijkheid voor een betere en sociale onderneming. Kies voor een bedrijf dat kwaliteit zo hoog in het vaandel draagt en zelf over een eigen kwaliteitsmanagementsysteem beschikt. Kan u niet meer wachten om met hen samen te werken? Vraag hier meteen een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Activiteiten


Regio ' s van de activiteit




Adres
Flanderijn Incasso
Rijnkaai 37
2000 Antwerpen, België
BTW: BE0835.561.265
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .