Welkom bij Euromed & Partners

Over ons


Heb je last van hardnekkige debiteurs? Dan is bemiddeling de oplossing. Wij zijn Euromed & Partners, een dynamisch en doeltreffend bedrijf dat zich specialiseert in debiteurenbeheer, bemiddeling en arbitrage. We zijn werkzaam in Oost- en West-Vlaanderen.

Heb je klanten met achterstallige betalingen of liggen de werken stil omdat er onenigheid is over de financiering? Een bemiddelaar kan met respect voor alle betrokken partijen vlot een oplossing vinden zonder dat er advocaten of rechters aan te pas moeten komen. Dat is voor iedereen voordelig. 

Bij Euromed & Partners hebben we jarenlang ervaring met het oplossen van conflicten in de bouwsector. We bespreken de problemen met aannemers, bouwheren, onderaannemer of klanten om te verzekeren dat de bouwwerken kunnen doorgaan zonder conflicten. Op die manier vinden we samen een oplossing en hoeven er geen juridische stappen worden ondernomen. 

Bij Euromed & Partners werken we met een team opgeleide en deskundige bemiddelaars met ervaring. 

Bent u op zoek naar een correcte en onafhankelijke bemiddelaar? Aarzel niet om ons te contacteren en vraag een vrijblijvende offerte aan.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Bij Euromed & Partners hebben we een expertise in bemiddeling opgebouwd dankzij onze jarenlange ervaring met verschillende zaken en conflicten. Onze bemiddelaars behandelen alle conflicten met respect en zoeken zo snel mogelijk naar een gepaste oplossing waar iedereen mee akkoord gaat.

Bemiddeling bij openstaande factoren in de bouwsector

Om ervoor te zorgen dat de bouwwerken niet blijven liggen, zorgen we voor een goede relatie tussen alle partijen, tussen de aannemer en bouwheer, tussen de klanten en de aannemer of tussen de onderaannemer en de aannemer. Conflicten en onduidelijkheden worden vlot opgelost, en indien nodig helpen we via arbitrage.

Bouwbuddy

Met Bouwbuddy ondersteunen we particuliere klanten in hun relatie met bouwheren en aannemers. Bij Bouwbuddy van Euromed & Partners vind je je vertrouwenspersoon die een oogje in het zeil houdt tijdens je verbouwingen. We zorgen voor stressvrije renovaties en bouwprojecten.

Ben je een vakman of aannemer? Met Bouwbuddy help je je klanten en jezelf. Je klanten kunnen rekenen op een onafhankelijke partij die de kosten controleert, en jij kan je volledig concentreren op het vakmanschap. 

Invordering voor handelaars

Openstaande facturen kunnen voor spanningen zorgen met je klanten. Wij zorgen dat de betalingen op tijd gebeuren en dat er geen verdere problemen ontstaan voor de zaak. Een onafhankelijke bemiddelaar onderzoekt de conflicten en levert een antwoord waar alle partijen tevreden mee kunnen zijn.

Een betrouwbare bemiddelaar nodig? Of heeft u nood aan een Bouwbuddy? Vraag gerust een offerte aan.

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Euromed & Partners
Koningin Astridlaan 97/9 
B-8200 Brugge, Belgium
BTW: BE0874.182.410
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.