Welkom bij Energie Company

Over ons


Over Energiebedrijf

Voor de installatie of het onderhoud van een verwarmingsketel of uw verwarmingsinstallatie, antwoordt Energie Company u vanuit Manage. Zij grijpen zo snel mogelijk in op het verwarmingssysteem, het sanitair, de waterontharder of uw schoorsteenveger. Goed verwarmde appartementen en huizen, douches en badkamers operationeel: ze noemden Energiebedrijf!

Doe een beroep op Energie Company voor sanitaire voorzieningen en verwarming

Bent u op zoek naar een Belgische vakman voor een waterlek of een ketelstoring? Krijg in real time toegang tot gecertificeerde technici voor uw sanitaire behoeften. Energie Company beantwoordt ook aan uw behoeften voor nieuwe verwarmings- en sanitaire installaties, zoals de installatie van een douche of een badkuip. Het onderhoud van de stoomketel bestaat uit verbrandingstests. Wij zorgen ook voor de vervanging van de brander, met een onderhoud van het verwarmingslichaam en de leidingen.

De verwarming

Voor de installatie van een nieuw verwarmingssysteem of het onderhoud van een verwarmingsketel kunt u op ons vertrouwen. Tegenwoordig zijn er nieuwe energiebesparende apparaten om energie te besparen in het appartement of huis. Wij installeren zuinige en ruimtebesparende boilers, en niet te vergeten designradiatoren.

Sanitaire voorzieningen

Wilt u een inloopdouche, nieuwe wastafels, een nieuwe gootsteen? Wij installeren kranen en badkamers, keukens met enkele of dubbele gootstenen. Vraag ons naar de maan zelfs voor kleine ruimten uit te rusten met warm en koud water apparatuur.

De waterontharder eindelijk betaalbaar?

Je water is te hard. Heb je last van huidirritaties? Wilt u een nieuwe oplossing om uw zwembadwater te behandelen? De installatie of het onderhoud van uw waterontharder is onze specialiteit.

Schoorsteenvegen in België

Onze firma komt tussen op het einde van het winterseizoen of in de herfst om uw rookafvoerbuizen te reinigen. Uw verzekeraar eist een reiniging om teer, roet, bister en hars in de rookkanalen te verwijderen. Heeft uw ketel een facelift nodig met schonere rookkanalen? Wij voeren jaarlijkse bezoeken uit. Dit voorkomt schoorsteen- en openhaardbranden.

Neem contact met ons op en ontvang binnen 48 uur een antwoord in verwarming en sanitair onderhoud

Een nieuwe badkamer of keuken, een loodgieters- of verwarmingsprobleem? Energie Company reageert snel op uw verzoeken voor een huisbezoek. Zij geven een prijsopgave en hun aanbevelingen om uw vragen te beantwoorden over hoe u overal in huis of appartement kunt verwarmen en warm water kunt hebben.


Verdiensten


Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Energie Company
Chaussée d'Alsemberg 34 Boîte 81 
B-1630 Linkebeek, Belgium
BTW: BE0764297840
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.