Welkom bij Elektrowood

Over ons


Elektrowood is een vennootschap dat zich richt op de uitvoering van binnen- en buitenschrijnwerken, alsook de bijhorende elektrische installaties. Wij zijn gespecialiseerd in maatkasten, binnendeuren, houten dakconstructies, gevelbekleding, elektriciteitswerken, zonwering, inrichting en isolatie zolder, dakconstructies, vloeren van parket en laminaat.

Onze grootste specialisatie is echter zonwering voor zowel binnen als buiten. Wij zijn verantwoordelijk voor het plaatsen van allerlei soorten buitenzonwering, waaronder normale of windvaste screens, jaloezieën, uitvalschermen, zonnetenten en vaste lamellen.

Ook plaatsen wij binnenzonwering, waaronder normale screens met of zonder geleider/kabelgeleiding, verduistering, verticale lamellen, jaloezieën enzoverder. Indien u dat wenst, zorgen wij ook voor de automatisatie van uw zonwering. Zowel met kleine als grote projecten helpen wij u graag!


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Een goede zonwering is enkel een aanwinst en biedt meer waarde aan uw huis. U zal eerst en vooral kunnen genieten van een aangenamere temperatuur doordat het zonlicht gedempt wordt. Ook kan het energiebesparend zijn, aangezien rolluiken als een soort van isolatie kunnen dienen voor uw woning.

Bovendien is het privacy verhogend indien u gebruik maakt van screens of jaloezieën: niemand zal nog naar binnen kunnen kijken! Redenen genoeg dus om te investeren in een goede zonwering.

Welke zijn de belangrijkste soorten en wat zijn hun voor- en nadelen?  

  • Screens openen en sluiten verticaal, waardoor ze zeer geschikt zijn indien u weinig ruimte heeft voor zonwering. Daarnaast zijn ze zeer licht en zorgen ze er tegelijkertijd voor dat niemand naar binnen kan kijken! Screens zijn ook ongevoelig voor wind, wat bijvoorbeeld minder het geval is bij de uitvalschermen. Tenslotte kan u zelf altijd kiezen hoeveel zonlicht u binnenlaat, door de screens half of voor een kwart te sluiten. Dit is een eigenschap die redelijk uniek is aan deze soort en u dus niet snel zal terugvinden bij de andere soorten.
  • Jaloezieën bestaan in verschillende vormen en kleuren, voor ieder is er wat wils! Deze soort is makkelijk te onderhouden en bovendien zijn ze eenvoudig te monteren en te bedienen. Wat betreft het materiaal kan u bijvoorbeeld kiezen tussen hout en aluminium. Welke verschillen zijn er tussen de twee materialen?
    • Hout is zwaarder dan aluminium, waardoor het dus moeilijker zal zijn om de jaloezieën omhoog te halen. Doordat hout een natuurproduct is, kan u deze best niet in vochtige kamers hangen. Toch is hout het ideale materiaal als u wilt genieten van een warme en gezellige sfeer.
    • Aluminium komt in ieder interieur tot zijn recht, het roest niet en kan heel goed tegen vocht. Het materiaal is ook veel lichter dan hout, wat ook handig kan zijn.
  • Als u voor uitvalschermen kiest, kiest u voor een voordelige en praktische zonwering. Deze worden in het algemeen ook het meest toegepast. Waarom? Ze hebben een eenvoudige constructie, ze zijn voordelig en extreem effectief. Ook hier heeft u weer de keuze uit verschillende soorten materialen en kleuren, waardoor uw zonwering perfect bij uw woning zal passen.

Twijfel niet langer en vraag hier een gratis offerte aan!

 

Regio ' s van de activiteit




Adres
Elektrowood
Merenstraat 24 bus a
3080 Tervuren, België
BTW: 0695.782.087
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .